Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 8. heten nincs szív hang csak...

8. heten nincs szív hang csak embrió? A nőgyógyász azt mondja, valószínűleg később fogant, ezért nincs.

Figyelt kérdés
Viszont màr az elmaradt mensi napjàn pozitív lett a teszt egyértelműen, Így gondolom sokkal előbb nem foganhatott. Beindulhat még a szíve?
2018. jún. 18. 13:06
 1/10 anonim ***** válasza:
64%
Beindulhat persze! Van rá remény! Nekem az első terhességemnel sajnos nem indult be,így missed a lett. De ra 3 hónapra sikeres terhességem lett,most 14 hos babammal.
2018. jún. 18. 13:11
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom, én a rosszabbik verzióra készülnék. Ha a nemvárt volt már 3-4 hete (azaz nincs túl hosszú ciklusod) akkor kellene már lennie. :(
2018. jún. 18. 13:12
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha a teszt időben lett pozitív, nem pedig csak 1-2 héttel a nemvárt vérzés után, akkor már lennie kéne szívhangnak. Az első pozitív tesztnél az embrió terhességi kora 4 hét körül van, a 7. hétre elvileg már kell, hogy legyen szívhang, legkésőbb a 8.-ra pedig egészen biztosan. Szerintem nagyon kicsi az esély, hogy még megjelenjen a szívhang. :(
2018. jún. 18. 13:16
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Es a petezsak es az embrio meretei hany hetesnek felel meg? Mert ez is fontos.

Nalam ugy volt az egyik alkalommal hogy az utolso menzeszem elso napjatol szamolva a 8ik heten mentem dokihoz es a meretek csupan 5-6 hetesnek feleltek meg. Nekem is mondta a doki hogy lehet kesobb fogant de en pontosan tudtam hogy mikor voltunk egyutt a ferjemmel es nem foganhatott kesobb.

Ez volt az en esetem, remelem te jobb hireket kapsz a kovetkezo uh-n. Kitartast!

2018. jún. 18. 13:29
 5/10 A kérdező kommentje:
Sajnos en is igy gondolom :( nővérem babájáról van szó . Múlt heten volt 8 hetes és ő abszolút nem gondolkozik azon, hogy baj van. Ma megy ujra dokihoz. Remelem csoda történik ès lesz szív hang . Próbáltam neki finoman mondani, amit itt is írtam , de csak azt hajtogatta, hogy biztos később fogant :( harmadik babája egyébként
2018. jún. 18. 14:22
 6/10 A kérdező kommentje:
Utolsó ! A méretei 8 hetesen 5-6 hetesnek feleltek meg, de úgy az elmaradt menni napján mar pozi lett a teszt , ráadásul xepik, ami nekem mindkét gyereknél 5. hét elott nem lett pozi, tehát nem foganhatott 2 héttel később , hiszen akkor kb 3 napos terhességet kellett kimutatnia, ami lehetetlen sztem
2018. jún. 18. 14:25
 7/10 anonim ***** válasza:

Hát, első terhességemnél én is úgy jártam, hogy 7 hetesen petezsák, 4-5 hetesnek felelt meg. Doki nyugtatott, hogy foganhatott később is, én meg tudtam, hogy nem, mert az elmaradt mensi napján pozitív volt a teszt. Két hét múlva visszamentem, 2 nagy, de üres petezsák, műtét :(

8 hetesen sajnos én is úgy gondolom, hogy nem lesz már szívhang, ha a teszt időben lett pozitív :(

2018. jún. 18. 15:49
 8/10 anonim ***** válasza:

Kerdezo pont azok a meretek ami nalam is volt :(

Sajnos nagyon valoszinu hogy rossz hirt fog kapni a novered. Nekem a nemvart elott egy nappal mar pozitiv volt a tesztem, ugyhogy pontosan tudtam hogy nem foganhatott kesobb ennyivel kesobb a baba. En mondtam is a dokinak hogy baj van ha ennyire kicsi a terhesseg.

Most ujra terhes vagyok a nemvart napjan meg negativ volt es csak ra par napra lett pozitiv a teszt. Ez a baba tuti kesobb fogant.

Kitartast es sok erott kivanok noverednek es neked is hogy tud tamogatni ot!

4es voltam

2018. jún. 18. 16:55
 9/10 A kérdező kommentje:
Sajnos ma az orvos azt mondta neki, hogy nincs szív hang :( Jövő héten megy abortuszra :(
2018. jún. 18. 18:24
 10/10 anonim ***** válasza:
Hát.. ha mar akkor pozitiv volt a teszted, én is a rosszabbra keszülnék. Mert ha 1 hettel fogant később azt nemtudja kimutatni a teszt ugye, olyan korán, másrészt 90%ban már 7 hetesen is van szívhang. De én azért drukkolok.. mert kitudja..lehet nemtudtad es később volt pár nappal peteérésed a teszt meg koran kimutatta a babát (nekem pl 5 nappal elobb mutatta a teszt, es 4-5nap is mar sokat szamit ) ird majd meg mi lett.♡
2018. jún. 18. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!