Mikor forduljak orvoshoz? Kb.5hetesen lát már valamit a doki?
Sziasztok! Pár napja teszteltem pozitívat, és néha görcsölget a hasam. Most kb. 5+1 hetes terhes vagyok (mensi szerint). Szerintetek ha holnap elmegyek nőgyógyászhoz, lát már valamit? Vagy legalább azt, h jó helyen van-e a baba?? Félek, hogy valami baj van, csak azért akarok ilyen korán menni. Tudom, hogy szívhang még nem lesz, de legalább a terhesség tényét fogja tudni igazolni? Meg látszik, h jó helyen tapadt-e meg?
Valaki volt az 5.héten dokinál? Mit látott? Köszi mindenkinek, aki ír :)
Lehet, hogy lat lezik mar a petezsak, de meg ez sem teljesen biztos.
Erdemesebb lenne kivarni a betoltott 6 hetet, tehat en inkabb egy het mulva mennek a helyedben. Akkor lehet, hogy mar a szivcso is pulzalni fog.
Ha most mesz, akkor igy is, ugy is visszahivnak 1-2 het mulva, mert meg nem lesz szivhang, nem biztos, hogy megnyugszol.
En csak akkor mennek ilyen hamar, ha lenne okom feltetelezni a mehen kivulit (pl korabbi mehenkivuli miatt, vagy nagyon eros fajdalmaim lennenek).
A gorcsolgetes normalis.
De persze menni mehetsz, csak nem biztos, hogy azt latod, amit remelsz es ez nem jelenti azt, hogy gond van.
Köszi a válaszokat :) Véhül nem mentem el dokihoz, várok még kicsit, jövő hét elején vagy közepén megyek majd...
Köszi mindenkinek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!