Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 3. trimeszterben ti is tapaszt...

3. trimeszterben ti is tapasztaltok ilyet?

Figyelt kérdés

Vannak napok, amikor elég lusti a babám. Úgy kell figyelgetnem, meg számolnom a mozgásait.

Máskor meg -pl. ma- meg sem áll. Szinte folyamatosan mozog, matat a kis kezével, kinyomja magát. Nem intenzívek ezek a mozgások; tehát 'nem rúgja szét a hasam' csak folyamatos motoszkálás zajlik odabent, amibe bele- belekeveredik egy-egy erősebb mozdulat is.

Rendben van ez így? 35 hetes vagyok.

2018. jún. 15. 12:14
 1/5 anonim ***** válasza:
Detto ugyan ez a helyzet nalunk is!:) Vannak napok mikor nagyon resen kell lennem,hogy eszrevegyem hogy megmozdulnak,ma meg meg se allnak :) persze nem vadulnak azert de eleg intenziv a tevekenyseg.
2018. jún. 15. 12:18
 2/5 anonim ***** válasza:
Persze, hogy rendben van. Te sem vagy ugyanolyan energikus minden nap, gondolom. Én mibdig azzal nyugtattam magam a terhességeim során ilyenkor, hogy én is egyik nap órákig sütögetek és tök lelkesen csinálom, másnap meg még vacsit is lusta vagyok főzni, csak rendelek egy pizzát. 😊
2018. jún. 15. 12:45
 3/5 anonim ***** válasza:
Persze. :)
2018. jún. 15. 13:39
 4/5 anonim ***** válasza:
Igen, bár nekem az egyik babám végig nagyon aktív volt, a 2. babám nem. Volt mikor kórházba mentem mert hiába ettem-ittam akármit, nem mozdult. 37 hetesen... Máskor meg folyamatosan mocorgott, akár 38-39 hetesen is. Mikor milyen napja volt. :)
2018. jún. 15. 14:07
 5/5 anonim ***** válasza:
Igen. Egyre kevesebb a hely☺
2018. jún. 15. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!