Volt olyan, aki egyedül ment 4D ultrahangra, mert nem volt aki elkísérje?
Szia. Nekem konkrétan nem ért oda a férjem, akkora dugóba került, hogy még én hamarabb hazaértem mint ő... Szóval én egyedül voltam, nem gondoltam, hogy bármi ciki lenne benne. Nőcinek mondtam is, hogy kár, hogy a férjem a dugóban ül... De DVD-n, este megnézte ő is, amit én láttam. :)
Sőt, hogy továbbmenjek, egyetlen egy ultrahangra (4 volt) sem tudott eljönni, mert pont olyan időpontra volt, amikor ő nem tudott elszabadulni a munkahelyéről.
Én még ugyan nem voltam 4D-n, de mikor a legelső uh-n voltam, akkor a párom nem tudott eljönni, így anyukámmal mentem ... esetleg ő nem tud veled menni.
Amúgy meg semmi különös nincs abban, ha egyedül mész! Végül is senkinek semmi köze hozzá, hogy miért ülsz ott egyedül!
23 hetes kismami
De ari vagy!!! :-))
Nem ciki egyáltalán, Én simán elmentem volna, ha a párom nem tud eljönni, menj nyugodtan!!!!
De ha úgy érzed, hívd el egy bnődet, vagy bárkit, ez tök nagy élmény szerintem akár a szomszédnak is, akivel esetleg jóban vagy! :-)
Nem kell levetkőzni sem, csak a pocid van szabadon...
Jó egészséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!