A 12. heti ultrahang már hasi, vagy még mindig hüvelyi?
Figyelt kérdés
2018. jún. 12. 15:31
2/6 anonim válasza:
Nekem hasi volt mindegyik gyerekkel, de pl most, a harmadiknal annyira nehezen sikerult lemerni a tarkoredot, hogy majdnem hivelyi lett belole (nem volt idealis pozban a baba es barmit csinaltunk, lenyegesen nem valtoztatott helyzetet).
Vegul utolso probalkozasnal fordult egyett es tobbszor is sikerult jol merni, de a szonografus momdta elotte, hogyha nagyon nehezkes a meres a baba helyzete miatt, vagy mas miatt, akkor megprobaljak huvelyivel, hatha ugy jobb.
3/6 anonim válasza:
Elvileg hasi, de ha nagyon elbújik a baba, vagy sok a fölösleg a kismamán, ezért nem látni jól, akkor lehet hüvelyi.
4/6 anonim válasza:
Nekem hüvelyi nem is volt,pedig magánorvosom volt.
5/6 anonim válasza:
9. Héten is hasi volt már, (nagyon jó gépe van a dokinak) medik mellsőfali a lepény
6/6 anonim válasza:
Soha nem csináltak nekem hüvelyit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!