Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A 12. heti ultrahang már...

A 12. heti ultrahang már hasi, vagy még mindig hüvelyi?

Figyelt kérdés
2018. jún. 12. 15:31
 1/6 anonim ***** válasza:
Nálunk az már hasi volt.
2018. jún. 12. 15:36
 2/6 anonim ***** válasza:

Nekem hasi volt mindegyik gyerekkel, de pl most, a harmadiknal annyira nehezen sikerult lemerni a tarkoredot, hogy majdnem hivelyi lett belole (nem volt idealis pozban a baba es barmit csinaltunk, lenyegesen nem valtoztatott helyzetet).

Vegul utolso probalkozasnal fordult egyett es tobbszor is sikerult jol merni, de a szonografus momdta elotte, hogyha nagyon nehezkes a meres a baba helyzete miatt, vagy mas miatt, akkor megprobaljak huvelyivel, hatha ugy jobb.

2018. jún. 12. 15:37
 3/6 anonim ***** válasza:
Elvileg hasi, de ha nagyon elbújik a baba, vagy sok a fölösleg a kismamán, ezért nem látni jól, akkor lehet hüvelyi.
2018. jún. 12. 15:37
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem hüvelyi nem is volt,pedig magánorvosom volt.
2018. jún. 12. 15:54
 5/6 anonim ***** válasza:
9. Héten is hasi volt már, (nagyon jó gépe van a dokinak) medik mellsőfali a lepény
2018. jún. 12. 15:59
 6/6 anonim ***** válasza:
Soha nem csináltak nekem hüvelyit
2018. jún. 12. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!