Császármetszes?
Ma vagyok 38 hetes terhes.
Penteken még lesz 1 uh.
Medencevegu fekveses a babam. Ha nem fordul be pentekig ,jovohet kedden kell befekudnom...
Van még esély????
Nagyon nem csaladbarat itt a csaszar ,ugy nem orulok 😔
10 akkora baromság, amit írsz, nem császároznak túl korán, normális esetben csak a 38. hét után, már nem fejlődne bent többet az a baba, aki ilyenkor fejletlen, csak az anyukák szeretik ostorozni magukat.
Kérdező! Én a helyedben egyáltalán nem félnék a császártól, nekem nem fájt, nem szakadtam, nagyon sok előnye van. Ráadásul nem lehet oxigénhiányos a babád, vagy nem lehet egyéb szülésből eredő baja.
11: engem 38 hetesen császároztak, 2200 grammos babám lett. Nyilván nem lett volna hatalmas amúgy sem, mondták is, hogy 3 kg alatt lesz, ezen nem is lepődött meg senki, tekintve, hogy alacsony és vékony vagyok. De mivel az utolsó hetekben heti 200-250 grammot magukra tudnak szedni a babák, talán nem ártott volna, ha hagyják még abban a két hétben, ami hátravolt. Fejletlen nem volt egyébként, teljesen érett újszülött volt, de nagyon picike súlyra és hosszra is.
Amúgy de, a programcsászáros babának lehet baja, pl. akklimatizációs zavar, ami szintén járhat oyigénhiánnyal és annak minden következményével.
Továbbra se az a baj, hogy farfekvés esetén császároznak, azzal nagyonis egyetértek. De meg lehetne várni, míg beindul magától a folyamat.
3-as voltam
Semmi mast nem mondott ,gyorsan kapkodtak ,hogy hol -mikor lesz hely mert sok a csaszaros. Még a becsult súlyát sem tudom ,majd a penteki ultrahangon rakerdezek ...
Veszélyes ,mondta ha elfolyik a magzatvíz elobb ,semmi tusolas ,azonnal irány be ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!