Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Csaszarmetszes hogy zajlik?...

Csaszarmetszes hogy zajlik? Milyen vizsgalatok elozik meg?

Figyelt kérdés

Mellso fali melyen tapado lepeny es lehet csaszar lesz.

Min mulik hogy altatnak vagy sem?

Parom bent lehet?

2018. máj. 10. 12:48
 1/4 anonim ***** válasza:

A legtöbb kórházban nem lehet bent az apuka, kérdezd meg ott, ahol szülni fogsz. Császárnál a legritkább esetben altatnak, olyankor fordulhat ez elő, ha pl. gerincbetegség miatt nem lehetséges a spinális érzéstelenítés, vagy annyira hirtelen kell kivenni a babát, hogy nincs arra se idő, hogy annak megvárják az érzéstelenítő hatását. 99%-a a császároknak gerincérzéstelenítéssel zajlik.

Semmi különösebb vizsgálat nincs előtte, vérképet néznek frissen, meg kikérdez, megvizsgál az anesztes orvos. Másban ugyan az van, mint egyébként a terhesgondozás során.

2018. máj. 10. 13:25
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha programcsászátr akkor viszont egyezik a műtétekkel

Ekg újra, vérkép stb

2018. máj. 10. 13:32
 3/4 anonim ***** válasza:

Altatás olyankor van, ha kifejezetten ezt kéri az anyuka, vagy nem lehet gerincközeli érzéstelenítsét alkalmazni. Utóbbi eset pl a sürgősségi császár, előrehaladott szülési folyamat esetén.

Engem altattak. Teljesen prózai oka volt: fizikailag már nem voltam képes felülni, illetve úgy helyezkedni, hogy hozzáférjenek megfelelően a gerincemhez (már akkor vagy 2 órája tolófájásokkal küzdöttem).

Nálunk apuka nem lehet bent. A műtőben csak az lehet, akinek dolga van ott.

2018. máj. 10. 13:38
 4/4 anonim ***** válasza:

II-es noi klinikan bent lehet az apuka.

Altatas csak surgossegi esetben alkalmaznak/ ha valamiert nem lehet gerinc erzestelenites.

Gyorsan lemegy a csaszar, aztan orzoben kell lenni 6 orat es lehet is menni a babaert. Szerintem nem szornyu a fajdalom. Es hamar gyogyul az ember.

Ketto volt mar. Erik a 3.ik🙂

2018. máj. 10. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!