Csaszarmetszes hogy zajlik? Milyen vizsgalatok elozik meg?
Mellso fali melyen tapado lepeny es lehet csaszar lesz.
Min mulik hogy altatnak vagy sem?
Parom bent lehet?
A legtöbb kórházban nem lehet bent az apuka, kérdezd meg ott, ahol szülni fogsz. Császárnál a legritkább esetben altatnak, olyankor fordulhat ez elő, ha pl. gerincbetegség miatt nem lehetséges a spinális érzéstelenítés, vagy annyira hirtelen kell kivenni a babát, hogy nincs arra se idő, hogy annak megvárják az érzéstelenítő hatását. 99%-a a császároknak gerincérzéstelenítéssel zajlik.
Semmi különösebb vizsgálat nincs előtte, vérképet néznek frissen, meg kikérdez, megvizsgál az anesztes orvos. Másban ugyan az van, mint egyébként a terhesgondozás során.
Ha programcsászátr akkor viszont egyezik a műtétekkel
Ekg újra, vérkép stb
Altatás olyankor van, ha kifejezetten ezt kéri az anyuka, vagy nem lehet gerincközeli érzéstelenítsét alkalmazni. Utóbbi eset pl a sürgősségi császár, előrehaladott szülési folyamat esetén.
Engem altattak. Teljesen prózai oka volt: fizikailag már nem voltam képes felülni, illetve úgy helyezkedni, hogy hozzáférjenek megfelelően a gerincemhez (már akkor vagy 2 órája tolófájásokkal küzdöttem).
Nálunk apuka nem lehet bent. A műtőben csak az lehet, akinek dolga van ott.
II-es noi klinikan bent lehet az apuka.
Altatas csak surgossegi esetben alkalmaznak/ ha valamiert nem lehet gerinc erzestelenites.
Gyorsan lemegy a csaszar, aztan orzoben kell lenni 6 orat es lehet is menni a babaert. Szerintem nem szornyu a fajdalom. Es hamar gyogyul az ember.
Ketto volt mar. Erik a 3.ik🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!