Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 4 hetesen, görcsölés volt...

4 hetesen, görcsölés volt nálatok?

Figyelt kérdés

A dokim nem látott még semmit se. 9mm a nyálka hártyám.

És néha görcsölök, megjön érzés. 2 napja késik.

Aggódom. Köszönöm.

2010. jún. 16. 13:43
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.
2010. jún. 19. 06:42
 12/28 A kérdező kommentje:
vérzés se volt beágyazódáskor. nem görcsölök.
2010. jún. 20. 07:56
 13/28 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is görcsölgettem egészen 4-6 hetes terhesen, sőt picit véreztem is, most 36 hetes terhes vagyok. Azt mondta a János kórházban az egyik szülésznő, hogy annyira a korai terhesség hogy menstruációs tüneteket produkálok. Fekvést és Magne B6 szedését javasolta. El is múlt a problémám 1-2 napon belül.

2010. jún. 20. 14:29
 14/28 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 6 hetes terhes vagyok és még indig görcsölget a hasam néha.Főleg este jellemző ill., ha kifárasztom magam.

A melleim hol fájnak, hol nem fájnak. Szedem a duphastont magzatmegtartónak a vitaminok mellet, mert vár volt egy spontán vetélésem.

2010. jún. 20. 17:00
 15/28 anonim ***** válasza:
Sziasztok, én most léptem be az 5 hétbe, van 3 pozitív terhességi tesztem és az UHról ítélve azt mondta a doki, hogy szerinte babás vagyok. Rettegek a méhen kívüli terhességtől, és alig várom, hogy lássam őt én is a dokinál a monitoron. Pont a görcsök végett parázok én is, de nálam csak enyhe lefolyásúak és tényleg csak este jelentkeznek. Tii amúgy hogy érzitek magatokat? Én nagyon álmos, és fáradékony vagyok. KKK
2010. jún. 20. 18:29
 16/28 A kérdező kommentje:
én rettegek a méhen kívüli terhességtől. Mi még nem láttuk őt uh-án. 9mm a nyálka hártyám.
2010. jún. 20. 20:01
 17/28 anonim ***** válasza:

Írj majd,hogy mi volt kedden az uh-n!

Biztos minden rendben lesz!

Én 5 hetes vagyok,a hasam nekem is néha furi! :)

De ez természetes.

4+4 hetesen voltam dokinál, 25 mm nyálkahártyát és 2 mm petezsákot látott. Én csütörtökön megyek megint!

2010. jún. 21. 08:29
 18/28 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Nekem sajnos volt méhenkívülim. Nem görcsöltem, nem igazán fájt semmim. Az endometriumom 16 mm volt a 4-5. héten. A 6. héten vették észre szegényt a méhem mögött. Mindenképp menjetek uh-re, én kb 4 naponta jártam. Szorítok, és remélem jó helyen van a picuri!!!!
2010. jún. 21. 09:43
 19/28 A kérdező kommentje:

holnap megyek

mi volt az eltávolítás? Nekem előző héten 9 mm volt a nyálka hártyám, 1 hete késik.

2010. jún. 21. 10:29
 20/28 anonim ***** válasza:

Szia!

Laparoszkópiát csináltak. De ne aggódj, állítólag nagyon ritka a méhenkívüli! Írd majd meg mindenképp, h mit mond a doki holnap. Nagy drukk!!!!!:)

2010. jún. 21. 10:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!