4 hetesen, görcsölés volt nálatok?
A dokim nem látott még semmit se. 9mm a nyálka hártyám.
És néha görcsölök, megjön érzés. 2 napja késik.
Aggódom. Köszönöm.
Szia!
Én is görcsölgettem egészen 4-6 hetes terhesen, sőt picit véreztem is, most 36 hetes terhes vagyok. Azt mondta a János kórházban az egyik szülésznő, hogy annyira a korai terhesség hogy menstruációs tüneteket produkálok. Fekvést és Magne B6 szedését javasolta. El is múlt a problémám 1-2 napon belül.
Szia!
Én 6 hetes terhes vagyok és még indig görcsölget a hasam néha.Főleg este jellemző ill., ha kifárasztom magam.
A melleim hol fájnak, hol nem fájnak. Szedem a duphastont magzatmegtartónak a vitaminok mellet, mert vár volt egy spontán vetélésem.
Írj majd,hogy mi volt kedden az uh-n!
Biztos minden rendben lesz!
Én 5 hetes vagyok,a hasam nekem is néha furi! :)
De ez természetes.
4+4 hetesen voltam dokinál, 25 mm nyálkahártyát és 2 mm petezsákot látott. Én csütörtökön megyek megint!
holnap megyek
mi volt az eltávolítás? Nekem előző héten 9 mm volt a nyálka hártyám, 1 hete késik.
Szia!
Laparoszkópiát csináltak. De ne aggódj, állítólag nagyon ritka a méhenkívüli! Írd majd meg mindenképp, h mit mond a doki holnap. Nagy drukk!!!!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!