Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 15 hetesen normális a kisebb...

15 hetesen normális a kisebb görcsölés?

Figyelt kérdés
cSAK egy órája van nem egyfolytában és nem csak alul hanem a gyomrom is..lehetséges hogy csak evvel van baj ma étvágyam sem volt..aggódom
2010. febr. 3. 19:43
 1/5 anonim ***** válasza:
az enyhe görcsölés teljesen normális, a méhed nő, amiatt lehet. Ha erősödnek a görcsök, vagy neadj isten vérzel, akkor aggódj. Ezen kívül rendetlenkedhetnek a beleid, nekem is volt, az is alhasi görcsszerű volt. Ne aggódj, biztosan nincsen semmi baj!
2010. febr. 3. 20:30
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi már vártam hogy valaki irjon hogy kicsit megnyugodjak.köszi
2010. febr. 3. 20:41
 3/5 anonim ***** válasza:
Valószínűleg a gyomroddal nincs rendben valami, ezért érzel lent is görcsöt!Nekem 2 hete volt ez.Akkor egész éjjel ment a hasam, aztán semmi bajom nem volt! Valamit összeettem!
2010. febr. 3. 21:20
 4/5 anonim válasza:

Szintén 15 hetes vagyok, néha sajna én is görcsölgetek.

Mivel a terhesség elején voltak nálam komplikációk, minden apróságra ugrok.

Doki lehiggasztott, hogy ne aggódjak, változik a testem, nyúlnak a szalagok, nő a méh, átrendeződnek a belső szerveim.

Fura lenne, ha mindezt nem érezném!

Ha nem vérzel, és a görcsök nem folyamatosak, és nem elviselhetetlenek, akkor no para. Ha ezek közül bármi beüt, akkor irány a doki vagy a kórház.

2010. febr. 4. 08:20
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
2010. febr. 4. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!