A het elejen megfaztam. Lassan jobbulok. De nem art a babanak ha hanyok, kohogok, folyik az orrom es hoemelkedesem van? Szerintem meg egy par nap amig meggyogyulok. Feltem a babat! 9 hetesek multunk!
Szia! Nyugodj meg! Az ilyen jellegü megfázások inkább csak nekünk rosszak, a kisbabádra egyáltalán nem ártalmas. De így terhesen a lábadozás mindig pár nappal tovább tart, mint általában. Én is pont a 9. héten voltam megfázva, aztán meg a 14. héten (Hiába a kisfiam mindent hazahoz az oviból).
Vigyázz magadra! Igyál sok mézes teát, inhalálhatsz is kamillával. Egyedül a hányás az, ami szerintem nem a megfázástól lehet. Nem a terhességgel kapcsolatos?
Hanyni azert hanyok mert oda huzodik mar le a megfazas.Dokihoz nem is lenne erom elmenni.Egesz nap fekszem,teazok....
Igen igy nehezebb hogy nem vehet be az ember gyogyszereket!Ezert huzodik el szerintem is.
Szia! A második vagyok. Szerintem azért feltétlenül menj el még orvoshoz! Lehet, hogy kapsz valami homeos szert is, ezek elösegítik a gyógyulást!
Jobbulást kívánok!
Lányok, vegyetek egy mély levegőt a lepontozások miatt és fújjátok ki. Ne foglalkozzatok vele. Ma lepontozós hullám van, van ilyen, néha gyakrabban, néha ritkán. Én már a harmadik mai válaszadásom után rádöbbentem, ugyanis ezeken a napokon valamilyen oknál fogva a béka segge alatt vannak a válaszaim hasznosságai, pedig egyébként elég magas százalékokat érek el. Nah, most ilyenkor vagy én vagyok hülye és tudatlan, vagy csak simán valaki(k) belekontárkodnak és olvasás nélkül járják a különböző kéréseket és lepontoznak. Szerintem az utóbbi. Nem a válaszaitokkal volt baj, hanem a lepontozó elmeállapotával.
Nah, engem most le lehet pontozni, mert offolok és azt nem szabad!
Úgyhogy gyorsan válaszolok is a kérdezőnek egyet: én többször is voltam megfázva terhességem alatt, pedig korábban szinte soha. Elméletileg ilyenkor gyengébb az immunrendszer, könnyebben összeszedünk mindent a megfázástól a hüvelygombáig, sajnos. (Bár azt mondják, hogy az immunrendszer a baba miatt direkt gyengül le, hogy a női szervezet még véletlenül se érzékelje idegen testként a gyereket.)
Nekem ilyen esetekre az orvosom azt mondta, hogy ne fogjam fel tragikusan a dolgot, a gyógyszertilalmat sem. Ne szokjak rá és ne lázcsillapítón éljek, de inkább vegyek be valamit, ha hőemelkedésem van, minthogy lázam legyen, mert az nagyon nem jó. A paracetamolt mondta nekem is. Illetve a hideg vizes borogatást, meleg ágyban fekvést, sok-sok forró teát.
Ha viszont úgy érzed, hogy ez nem "csak" megfázás, hanem vírus, vagy komolyodna a helyzet, akkor menj el orvoshoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!