Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Gond lehet a későbbiekben ebből?

Gond lehet a későbbiekben ebből?

Figyelt kérdés
5even keresztül szedtem nagyobb mennyiségű xanaxot , az elmúlt 1 évben ezt korlátoztuk az orvosomal napi maximum 0,5mg-ra . 5hetes várandós kismama vagyok. Mióta megtudtam hogy babát várok, kidobtam a gyógyszert és nem vettem be egy szemet sem. 4 napja tudom hogy várandós vagyok. Kérdésem az lenne, hogy lehet e valamilyen rendellenessége a picinek amiatt hogy szedtem az elmúlt években. Plusz 1 hónapon belül volt hogy 1 napig 1mgra emeltem az orvosom javaslatára nagy mértékű stressz miatt. Ez nem volt jellemző az elmúlt 1 évben maximum 4 havonta 1szer hogy emelte 1-2 napra . Többre nem. 4napja egy szál cigarettát sem és egy szem gyógyszert sem vettem be , szedem a vitaminokat is . Felek hogy a babamnak valami baja lesz. Nem volt tervezett Babóca , de mivel hosszú kapcsolatom van, nincs gond az anyagi helyzettel és a kapcsolattal ezért nem szerettem volna elvenni az életet a csöppségtől.
2018. jún. 8. 21:09
 1/6 anonim ***** válasza:
95%
Kérdező, az orvost kerdezd meg, az a biztos!
2018. jún. 8. 21:13
 2/6 anonim ***** válasza:
87%
Nem árt neki, terhesség alatt nem szabad szedni néhány benzodiazepint, van olyan is, amit lehet. Terhesség előtt tök mindegy mit szedtél, főleg ilyen kicsi mennyiségben. De azt nem tudom, hogyan tudod lerakni egyik pillanatról a másikra, komoly elvonási tüneteid lehetnek. Ha megnyugtat, én az első trimeszterben szedtem benzot, mivell nem lehet azonnal lerakni.
2018. jún. 8. 21:24
 3/6 anonim ***** válasza:
93%
Nem lesz gond. Még nincs is placenta, amn keresztül átjuthatna hozzá. Mindenhol azt írják, hogy az első 6 hétben nem érintik a babát ezek a dolgok, de utána már igen; úgyhogy most már csak orvossal konzultálj!
2018. jún. 8. 21:25
 4/6 A kérdező kommentje:

Koszonom!

Igen vannak elvonási tünetek ! Szörnyű igen vannak elvonási tünetek, azért volt az egy év alatt a napi 0,5 mg mert éppen leszokoban voltam , de azt már nem tudtam csökkenteni csak néha napi 0,25 . Annyira megijedtem hogy abba hagytam hirtelen mindent !

2018. jún. 8. 21:26
 5/6 anonim ***** válasza:
Napi 0,25 annyira semmi, hogy nem is értem minek szedted. Napi 0,25 3-szor a xanax legkisebb, már érezhető adagja. Aggódnod nincs miért. Beszélj a pszichiáterrel! Ha nem szedsz semmit az a legjobb.
2018. jún. 9. 10:36
 6/6 A kérdező kommentje:
Napi 0,25 mg valóban semmi. De úgy hogy előtte 5evig megettem napi 10mgot és így csökkentettük nekem igenis jelentett valamit az a napi 0,25/0,5
2018. jún. 9. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!