Lehet ebből valami lelki probléma a későbbiekben, többi lent?
Figyelt kérdés
Császárral szültem meg a picikémet, és hálás vagyok apukának meg a nagyszülőknek, hogy segítenek de én mégis aggódom mert teljesen átvették a babagondozást. Sajnos nem bir szopizni (de ebbe most ne menjünk bele) igy az etetést pelenkázást altatást sétálást és szinte mindent a család végez és félek hogy talán igy nem lesz olyan szoros köztünk a kapcsolat és nemtudom, hogy vajon hiányzom e neki és hogy nem igényli e hogy ezeket a dolgokat én csinálljam :(. Mi a véleményetek?2016. aug. 30. 17:56
1/5 anonim válasza:
Nem hinném 😊 Az enyémet le se lehet vakarni. 😊
2/5 anonim válasza:
Hát banyek! Állj a sarkadra! A te gyereked, nehogy már ne férj hozzá! :O (Ha esetleg képtelen vagy felkelni az ágyból, akkor stornó, de ezt nem írtad)
3/5 Snorri válasza:
Ne engedd, hogy teljesen átvegyék a babagondozást. Miért vették át teljesen? Ha mondjuk nem is kelsz fel az ágyból 6 hétig (mondjuk szerintem ilyen nem nagyon van, csak nagyon komoly esetben), akkor is etetheted a picit, büfiztetheted, altathatod, aludhat rajtad, melletted. Ha van kert, akkor pihenhettek ott is kettesben. Nagyon bánni fogod, ha mindenből kimaradsz, mert gyorsan elrepül, azon kívül szerintem a kötődésbe is belezavar, hiszen nincsen ANYA, aki mindig nyugtatja, érzi az illatát, eteti, altatja, hanem van nagyi, meg apa, és vagy te, de ha semmit nem csinálsz, akkor kb, mint egy idegen. Nagyon rossz lesz, ha majd te leszel az, akinél nem nyugszik meg a kisbabája, anyósánál meg igen.
4/5 anonim válasza:
Nincs ember, aki ki tudná venni a kezeimből az újszülöttemet. Talán odaadom két percre, de utána már kérem vissza. Hogy más mit szól ehhez, az messze nem érdekel és szerintem itt van a baj nálad, hogy nem akarsz kiállni a jogaidért, mert úgy érzed, hogy a segítségük miatt le vagy kötelezve. Merd vissza követelni a gyereked.
5/5 anonim válasza:
Feleségem is császárral szülte meg a fiamat. Mire a kórházból hazajött, el tudta látni (a sebe nem akadályozta).
Szóval döntsd el, hogy valóban anya akarsz lenni, vagy kényelmesebb kívülről nézni, ahogyan felnevelik a gyerekedet.
Az, hogy a férjed teszi, az jó, mert ő is az egyik szülője. Meg ő előbb-utóbb úgyis visszamegy dolgozni. De a nagyszülőket küldd haza. Jöjjenek látogatóba gyönyörködni a babában, de a napi teendőket hagyják rátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!