Ma léptem a 38. hétbe, tegnap óta mensi szerű hasfájásom van. Lepényem III. fokban érett. Mennyire lehet közel a szülés?
Én hétfőn leszek 38 hetes, nekem is III.fokban érett a lepényem. Én pont hétfőn megyek majd dokihoz aztán majd kiderül mi lesz, de tőlem már a hét elején is úgy vált el hogy vagy megint találkozunk NST-n vagy majd a kórházba. Hát úgy néz ki még marad az NST.:)
Nekem is szokott fájni a hasam meg a derekam is, mindig azt hiszem hogy na majd most már eljött az idő, de eddig mindig hamar elmúlt a dolog.
Nem lehet megmondani mennyi van még hátra lehet 2 hét, de lehet csak 2 nap. Mindenesetre gondolom úgy vagy vele nem bánnád ha már jönne.:) Könnyű szülést kívánok neked aztán boldog babás életet!:)
Szerintem közel lehetsz már a célhoz. Erre alapjáraton utalhat a 3. fokba érett lepény, amivel azért sokáig nem lehet húzni, és akkor ott vannak a fájások is. :)
Kívánom, hogy problémamentes, gyönyörű szülésed legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!