Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma léptem a 38. hétbe, tegnap...

Ma léptem a 38. hétbe, tegnap óta mensi szerű hasfájásom van. Lepényem III. fokban érett. Mennyire lehet közel a szülés?

Figyelt kérdés
2008. okt. 31. 11:09
 1/6 anonim ***** válasza:
78%
Lehet, hogy már nagyon közel van, de az is lehet, hogy simán kihúzod a 40. hétig. :) Barátnőmnek a 36. héten volt III.fokban érett a lepény és a 41. hétre szülte a kisfiát teljesen egészségesen, 4 és fél kg-val. :) Sok sikert és könnyű szülést neked!
2008. okt. 31. 11:14
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2008. okt. 31. 11:16
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem én pontoztalak le, nem tudok, ki szórakozik már megint!
2008. okt. 31. 11:17
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Én hétfőn leszek 38 hetes, nekem is III.fokban érett a lepényem. Én pont hétfőn megyek majd dokihoz aztán majd kiderül mi lesz, de tőlem már a hét elején is úgy vált el hogy vagy megint találkozunk NST-n vagy majd a kórházba. Hát úgy néz ki még marad az NST.:)

Nekem is szokott fájni a hasam meg a derekam is, mindig azt hiszem hogy na majd most már eljött az idő, de eddig mindig hamar elmúlt a dolog.

Nem lehet megmondani mennyi van még hátra lehet 2 hét, de lehet csak 2 nap. Mindenesetre gondolom úgy vagy vele nem bánnád ha már jönne.:) Könnyű szülést kívánok neked aztán boldog babás életet!:)

2008. okt. 31. 11:31
 5/6 A kérdező kommentje:
Bizony nem bánnám,várom is nagyon, meg hát nem könnyű már, nyűgös minden. Köszönöm a válaszokat!
2008. okt. 31. 11:38
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem közel lehetsz már a célhoz. Erre alapjáraton utalhat a 3. fokba érett lepény, amivel azért sokáig nem lehet húzni, és akkor ott vannak a fájások is. :)

Kívánom, hogy problémamentes, gyönyörű szülésed legyen!

2008. okt. 31. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!