Mikor mutatja ki a terhességi teszt leghamarabb, ha sikerült megtermékenyülni? Mindenképp meg kell várni a menstruáció kimaradásának 1. napját? Hány nap a beágyazódás?
Figyelt kérdés
2008. okt. 31. 10:42
11/13 anonim válasza:
Én mindkét alkalommal ROMED terhességi gyorstesztet vettem, mert,már az elmaradt menstruáció 1. napján kimutatja a terhességet!
Reggel csináld a tesztet, friss vizeletből.
Ne stresszeld túl, ennyi a lényeg!
12/13 anonim válasza:
sziasztok!én juli 21én voltam a párommal együtt....sztetek érdemes már tesztet csinálnom???
13/13 Sünike05 válasza:
Én 1,5 hete voltam a párommal és belém élvezett, nem tervezünk babát mert fiatal vagyok, szedtem be 72 órás tabit, de sajnos elég sok terhességre utaló tünetet produkálok. Holnap megpróbálok egy tesztet,de tartok tőle, hogy még nem fog biztos eredmény mutatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!