20 hetes kismama vagyok. Faj 2 napja a jobb also szemhejam kulso resze. Erintesre nagyon rossz Olyan fajdalom mintha bevertek volna de nem piros nem duzzadt csak szimplan faj es ga becsukom pislogok az is. Mitol?
Huzatot kapott?
Tegnap reggel arra keltem mintha bevertek volna a szemem ufy faj.De csak a bal es csak az also szemhejam kulso kis csucskenel.
De annyira ha becsukom vagy pislogok az is
Nem piros parom szerint csak picit duzzadt.
Mi okozhatja?
Dohanyfust irritacio vagy huzat esetleg?
Nem nem en dohanyzok csak voltam parommal olyan helyen ahol sok fust erte meg parom szivja.
Ha a párod sem szívná melletted nem jöhetne szóba sem a dohányfüst...nem jó a passzív dohányzás sem,nem megszólni akarlak félre ne érts de ha te nem szívod kerüld ha teheted.
Ventillátor,légkondi? Ezektől is lehet vagy ha kocsiban lehúzott ablakkal mentél,vagy valami apró dolog felsértette.
Kamillateával érdemes lenne borogatni egy próbát megér ha nem múlik akkor pedig szemészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!