A kezdősúlyhoz képest számolják majd a hízást?
Figyelt kérdés
A 20-ig hétig fogytam 8 kilót, ha majd elkezdek hízni, akkor azt a kezdösúlyhoz viszonyítják majd, vagy a leadott kilók visszaszedése is hízásnak fog számítani?2018. jún. 1. 14:29
1/4 anonim válasza:
Szia!
Nekem a kezdősúlyhoz számolták. Így lett +3 kg a kezdőhöz képest. De vedd le a baba súlyát (3860gr), magzatvíz, méhlepény, víz, a végére kevesebb jött ki,mint amivel indultam.
2/4 anonim válasza:
Az első beírt adathoz. Én már akkor jártam -4 kilónál, úgyhogy nekem hivatalosan számított a leadott kilók visszaszerzése. De ha nem a kórházban kérdezték, akkor a kezdősúlyhoz viszonyítva mondtam. Ez is terhességgel ment le, meg könnyebben is visszajönnek ezek a kilók szerintem.
3/4 A kérdező kommentje:
Ès kórházban a leadotthoz képest mondtad?
2018. jún. 1. 21:03
4/4 anonim válasza:
Igen, mert az volt a kiskönyvben kezdősúlynak írva, mert csak 10 hetesen jutottam el védőnőhöz.
Amúgy a kutyát nem érdekelte. Mikor szülni mentem kérdezték, vagy 50 másik kérdéssel együtt. De szerintem bizonyos határokon belül úgyse lényeges, inkább csak akkor, ha valaki nagyon sokat hízik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!