Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A kezdősúlyhoz képest számoljá...

A kezdősúlyhoz képest számolják majd a hízást?

Figyelt kérdés
A 20-ig hétig fogytam 8 kilót, ha majd elkezdek hízni, akkor azt a kezdösúlyhoz viszonyítják majd, vagy a leadott kilók visszaszedése is hízásnak fog számítani?
2018. jún. 1. 14:29
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem a kezdősúlyhoz számolták. Így lett +3 kg a kezdőhöz képest. De vedd le a baba súlyát (3860gr), magzatvíz, méhlepény, víz, a végére kevesebb jött ki,mint amivel indultam.

2018. jún. 1. 14:44
 2/4 anonim ***** válasza:
Az első beírt adathoz. Én már akkor jártam -4 kilónál, úgyhogy nekem hivatalosan számított a leadott kilók visszaszerzése. De ha nem a kórházban kérdezték, akkor a kezdősúlyhoz viszonyítva mondtam. Ez is terhességgel ment le, meg könnyebben is visszajönnek ezek a kilók szerintem.
2018. jún. 1. 19:51
 3/4 A kérdező kommentje:
Ès kórházban a leadotthoz képest mondtad?
2018. jún. 1. 21:03
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Igen, mert az volt a kiskönyvben kezdősúlynak írva, mert csak 10 hetesen jutottam el védőnőhöz.

Amúgy a kutyát nem érdekelte. Mikor szülni mentem kérdezték, vagy 50 másik kérdéssel együtt. De szerintem bizonyos határokon belül úgyse lényeges, inkább csak akkor, ha valaki nagyon sokat hízik.

2018. jún. 1. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!