34 hetes vagyok és az életem most teljesen szétesik. Úgy érzem nem bírom ezt. Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Eddig zavartalanul ment a terhességem kisebb munkahelyi stressz volt az elején de semmi komoly. Pàrom 2 napja infarktust kapott kórházban van ki tudja meddig tartják bennt..
Egy világ dőlt össze bennem.
Félek bármikor megszülhetek tegnap is végig keményedett a pocim. Nincs még összeszerelve a kiságy, ki visz be a kórházba, ki lesz velem. Ki segít.. Apaságit is most készültünk tenni. A fogadott dokim is lehet nyaralni készül... Arröl nem beszélve h párként és nem leendő anyaként megszakad a szívem a fájdalmától amit átélt. Volt vki hasonló cipőben? Mit tehetek/ tehetnék? Hogyan lehet ezt túlvészelni?? 34 hetes km
2018. máj. 28. 07:58
31/31 anonim válasza:
Szerintem is tulreagalod. En a helyedben ott ulmek az agya mellett es imadkoznek azert, hogy felepuljon. A kisagyat te is ossze tudod szerelni, mentot te is tudsz hivni de abba gondolj bele, hogy ezek nyuanszi dolgok. Mit fogsz csinalmi, ha hazamegy? Szivinfarktus utan nem konnyu labra allni, lehet, keresokeptelen is lesz egy darabig. Nagymamam 75 eves, otthon apolja az agyi infarktust kapott nagypapamat 1 eve es soha nem panaszkodik! Noj fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!