Teljesen szétesik minden, segítség?
Szia èn nem ismerlek de azt tudom hogy a családodnak hiányoznál ès hogyha nehèzsèged van próbáld meg megoldani nincs olyan hogy lehetetlen ha szeretnéd akkor minden rendbe jön
Sok sikert kívánok és kitartást az öngyilkosság nem megoldás
Sziia!Tudom , biztosan mondták mások is , de az öngyilkosság nem megoldás.Biztos vagyok abban , hogy valakinek hiányoznál és valaki szeret téged.Ha nem tudsz egy olyan embert se elmondani akkor figyelj itt vagyok én ismeretlenül és nekem fontos az , hogy élsz és létezel.Fontos , hogy minden nap felkelsz és elvégzed a napi dolgaid és , hogy este lefekszel aludniSzóval ez semmire nem megoldás .Ha van kedved beszélni egy nálad fiatalabb emberrel akár akkor szívesen állok a rendelkezésedre , hasonló problémàim vannak/voltak de mások segítettek és kezdenek rendbe jönni a dolgok szóval ha valakivel beszélgetni van kedved akkor írj privátba és szívesen beszélek veled erről.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!