Egyszer csak megtörténik, és kész?
Leírhatnátok a tapasztalatokat. Mert ez olyan megfoghatatlan a számomra. Hosszú hónapok próbálkozásai alatt a világon semmi nem történik, csak mindig újra jön a havi vérzés, aztán egyszer csak, mint derült égből a villácsapás, jön a terhesség?
Kell-e ehhez tenni valami extra dolgot? Értem ez alatt az együttlétek időzítését, és gyakoriságát. Nem értem, hogy ha pl. 5 hónap alatt a világon semmi nem történt, akkor hogyan lehet, hogy egyszer csak a 9.ben majd igen? Ez ekkora szerencse játék lenne, vagy mi? (Most arra az esetre gondolok, ahol nincsenek a párnak meddőségi problémái.) Hány hónapnyi próbálkozásig lehet még abban reménykedni, hogy egyszer csak jön a baba, ha eddig sem történt semmi?
Egészséges pároknak is akár 1-1,5 évig is eltarthat mire összejön. Úgy tudom ez az általános statisztika.
De egy év után azért érdemes elmenni orvoshoz, és elkezdeni a kivizsgálásokat.
Egészséges pároknál a megfelelő időben történő együttlétkor is csak 20-25% esélyük van.
Bizony.
Nem csináltok semmit rosszul, mint ahogy a mázlisok sem csinálnak semmit jobban mint ti. Csak szerencsésebbek voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!