Mar megint mi ez a video? Majd ettol minden jobb lesz?
Mondjuk rendes oktatast es egeszsegugyet...
A kulon szoba igen is fontos mert mindenkinek kell egy kucko ahova elvonulhat amikor elege lesz a vilagbol. Ahol meg a gyerek bezarkozva el es kajalni dugja ki csak az orrat, ott a szulok jelentosek elkrtak valamit.
Ha relativan nezzuk a nyugati fizukat sokkal olcsobban elnek mint mi. Sokkal tobb dolgot engedhetnek meg magukat amit mi nem. Azt akarom hogy a gyerekem vilagot lasson, hogy eljusson barhova ami csak erdekli. Az, hogy ne a robotolasbol aljon az elete hanem elvezni is tudja azt... vagy esetleg, hogy meg tudnon elni a hobbijabol.
Ez a videó egyenesen szánalmas, gyomorforgató és felháborító!! Hogy van mersze bárkinek is tenyeszkancakent tekinteni a nőket es felszólítani a szülésre, sőt már-már utasítani??! És mi az, hogy azért szüljünk, mert nem lesz, aki kitermelje a nyugdijt? Nem tudom feltűnt-e, de mar most nagy veszélyben van az egesz nyugdíj rendszer és csak azért nem fogok szülni, hogy legyen aki kitermelje a nyugdijtt! Meg lehet ezt oldani, az államtól nem kell semmiféle segítséget várni, de tőlük ehendögölhet az ember! Saját magadnak minden hónapban félreteszel X Ft-t és akkor legalább tudod, hogy az fixen a tied. Jéé, sokkal egyszerűbb, mint csak emiatt kölyköt pottyantani, nem?? Nem mellesleg mi az, hogy annak az embernek, aki az egesz eletet ugyanúgy végigdolgozza a nyugdíj korhatarig vagy még tovább is, nem jár nyugdij, csak mert nem szült vagy nem született gyereke?! Nevetséges.
És az is mélységesen szánalmas indok a gyerekszulesre, hogy “legyen aki radnyitja az ajtót”. Pfff.:D Tudjátok hány olyan gyerek van, aki még csak a szülei felé se hederít vagy fogta és bevágta idősek otthonába? Vagy épp külföldön el és egy évben 2-3x találkoznak?? Sikerült felsorolni a legidiótább “indokokat”.
Talán először meg kéne teremteni a normális feltételeket egy gyerekhez!! És nem éhbérért kéne az embereket dolgoztatni aztán meg nem a seggunket földhoz csapkodva hisztizni, hogy miért mennek ki külföldre! Mert talán 3-4x annyit megkeresnek, mint idehaza valaha is?? Hülye lenne nem ki menni. Én is amint tehetem megyek innen, amilyen messze csak lehet. És nem eszem ágában sincs gyereket szülni, nem hogy kettőt, egyet se! Nem fogok olyan nevetséges indokok miatt szülni, hogy legyen aki nyugdijt termeljen, legyen aki felém nézzen idős koromban és persze legyen aki kitermelje a patkány politikusoknak a luxus holmijukat...És az se különösebben hat meg h fogy a magyar és ezért szülni “kell”. Ha szülnék, akkor csak is magamnak!!
"Mondjuk rendes oktatast es egeszsegugyet..."
Ja, a szokásos agymosott, minden alapot nélkülöző hülyeség. Akárcsak az "éhbérért dolgozók tömegei".
Veletek egyszerűen még vitatkozni sem érdemes, annyira sötétek vagytok.
Akkor te nyugodtan potyogtass ki magadból 2-3-4 akármennyi gyereket ebbe a csodás országba, ahol igen is a beke segge alatt van az oktatás, akar csak az egészségügy. És ahol sokszor diplomával SEM tudsz annyit keresni, hogy pl egyedül fent tud tartani magad egy albérletben, mert egy valamire való albérlet 100+rezsinel kezdődik. Arra, hogy a mai fiataloknak valaha is az életükben legyen saját házuk, álmodni sem mernek! Mert mégis miből?? A havi 150-200 ezres fizuból? Ja aha. Rengeteg ismerősöm panaszkodik, hogy hiába tanulták ki a belüket, hiába dolgoznak akar reggeltől-estig, mert mindez semmire nem elég! De persze annyira tökéletes a helyzet idehaza, hogy erre aztán lehet is nyugodt szívvel gyereket vállalni. Itt ti vagytok a sötétek, akik nem látják a fától az erdőt!
Unokatestvéremet kiskora óta hordták ortopédiara, gyógytorna stb, mert elvileg gerincferdulese van.. Aha, persze. Rohadtul félre lett diagnosztizalva és mára már olyan súlyos a helyzete h nagy eséllyel műteni kell a gerincet a folyamatos fájdalmai miatt. Húgomnak pedig végülis csak nem vette eszébe éveken át a doki, hogy szívritmus zavara van, de igazad van, az eg világon semmi baj a magyar egészségüggyel, éljen! Meg annyi pénz van, hogy bőven lehet stadionokat felhúzni milliàrdokert, mert a magyar foci aztán annyira magason van meg hát jobb helyre nincs is ahova tenni azt a rengeteg pénzt.
Itthon CTre 5honapot vartam 13evesen.... 5honapot.. ennyi ido alatt meg is dogolhettem volna.
Baratnom most kitalalta, hogy agyrakos mert a neten olvasgatott hulyesegeket. Nyugaton, 1 heten belul betoltak egy vizsgalatra, csak hogy nyugodjon meg nincs semmi baja. Pedig neki semmk sem okolta volna a vizsgalatot feltetlen ilyen gyorsan. (Egyebkent kiderult, hogy rakja nincs de mas baja van)
Ilyan hülye okokkal biztatni nőket a szülésre hogy legyen aki rád nyitja az ajtót :D Most ez komoly? Akinek ezért kell gyerek annak külön gratulálok remek emberek lehettek. Még meg sem született, vagy még egész pici, de már azon dörzsölitek a tenyeretek hogy majd ő gondoz ha te öreg és beteg leszel?
Nekem még nincs gyerekem, de olyan idős leszek, és állapotom úgy kívánja inkább bemegyek egy kulturált otthonba, ő meg élje boldogan az életét, törődjön majd a saját családjával, hisz neki akkor az a dolga. De igaz én csak egy sz@ar magyar vagyok, mit tudhatok én.
Aki meg sötötezik mást az anyagiak miatt: lehet neked a fenekedből is 20 ezresek jönnek, örülj neki, másnak meg nehezebb. De ha ezért nevezel valakit sötétnek akkor a te értelmei képességeidről is lehetne vitázni.ű
A videó meg úgy felháborító ahogy van.
65%-os félék miatt az ember inkább szégyelli, hogy magyar. Ekkora agymosott sötétség máshol nincs, az már egyszer biztos.
Te meg akkor legyél tenyészkanca, vagy tenyészhím Orbánbirka :)
Magánügyed, de más vaginájából ki kéne szállni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!