Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesen felfázás?

Narancs223 kérdése:

Terhesen felfázás?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Tegnap óta fáj a hasam alja, neü.tudom eldönteni hogy a hugyhólyagom beleim vagy a méhem az mert picit sugárzó, tőzegáfonya teát ittam és homeopátiás bogyót vettem be , van krémem húgyuti fertőzésekre amit lehet terhesen is használni, nektek mennyi idő alatt javult? Valami praktikát tudtok adni? Volt egy vetélésem és annyira félek, mensi szerint 11hetes de úgy parázom hogy gond van és azért van ez 😕de ha tele van a hólyagom az fáj , kedden kell visszamennem nődokihoz , akinek.volt terhesen mikor múlt el? Mit használt? Minden rendbe volt?

2018. máj. 26. 08:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Inkább arra válaszolj kérlek, hogy voltál -e orvosnál?’
2018. máj. 27. 07:29
 12/13 A kérdező kommentje:
Felhívtam, sok folyadék C vitamin , magnézium , este úgy aludtam el hogy egy nagy bögre tőzegáfonyát ittam nem pisiltem akkor és reggel arra keltem hogy nem fáj a.hólyagom és most se ja bevettem vitaminokat és magnéziumot, baba növekedése is okozhat vizelet pangást, nem adnak feleslegesen antibiotikumot csak ha nagyon muszáj, én mindenesetre az első vizeletemet eltettem ha visszajön most a tünet beviszem bemegyek, de most minden ok nem fáj semmi https://google/images/VKGm1U krémet linkelem
2018. máj. 27. 09:12
 13/13 A kérdező kommentje:
Szar egészségügy ennyit ér hogy arra érdemes bejönni hogy felhúzzák az ember agyát semmi másra, se labor se vizeletteszt se nőgyógyász..belgyógyászaton ülök semmi értelme!!
2018. máj. 27. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!