Ideg becsípődésre 21 hetesen mit lehet használni?
A gyógyszertárban azt mondták,hogy egyik krém sem javasolt terhesen a dokim pedig ilyen esetben is időpontos. Azt hittem elmúlik de egyre rosszabb,a gerincemnél csípődött be egy ideg és a pihenés sem használ,alig alszom miatta,mert felébredek a fájdalomra mindegy milyen pozícióban fekszem.
Azt hallottam gyógynövényes krémmel lehet kenni (mint a lóbalzsam?)
Hétfőre van időpontom a doktorhoz de addig meg fogok őrülni,mert ugyan nem mindig fáj nagyon de mikor igen,akkor az egész oldalam úgy érzem leszakad.
Előre is nagyon köszönöm az értelmes válaszokat, a bunkó,lekezelő válaszokat meg nem kérem köszönöm.
Mit jelent az, hogy becsípődött? Kisugárzó tüneted van az alsó végtagodba? Fenék fele vagy inkább oldalt fáj a lábad/combod? Éget, tompa, zsibbad? Ha ilyesmi baj van nem nőgyógyászhoz kell menni, mert Ő nem tud segíteni, csak ortopédus vagy neurológus. Krémek sajnos nem segítenek, viszont az óvatos torna annál inkább akármennyire is fáj, lehet, hogy ki kell mozgatni, de távolból sajnos nem lehet megmondani.
Neurológián dolgozó gyógytornász
Köszönöm a válaszokat!
1#
A gerincem jobb oldalán a bordák alatt. Egyszer felkeltem és fájt aztán azóta egyre rosszabb,kisugárzik az oldalamba ahhoz tudnám hasonlítani,mikor beszorul a levegő. Kicsit mintha be is lenne dagadva ott az izom.
Próbáltam már pihentetni,megmozgatni,meleg borogatásra kicsit jobb de csak időszakosan.
De folyamatosan érzem bárhogy fekszem,ülök nem jobb a földön fekvés enyhíti kb 5 percre majd vissza erősödik a fájdalom :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!