Merjem így használni vagy inkább ne?
Figyelt kérdés
34 hetes terhes vagyok a dokim írt fel egy kúra kliont mondta hogy január első hetében használjak el belőle 5öt hogy majd szülésnél ne legyen semmiféle fertőzés. De én tegnap találkoztam 2 darab nyákdugó szerűséggel. Most akkor ne használjam a kúpot mert úgy tudom hogy ilyenkor már nem nagyon szabad. Fel se tudom hívni mert 10.ig szabadságon van 11én megyek is de addigra szerettem volna letudni a kúp témát.2018. jan. 2. 15:44
1/5 anonim válasza:
Lehet szimplán folyás is, ami távozik belőled. Van nyálkásabb folyás is, pláne lehet fura, ha fertőzésed van. Amúgy attól, hogy a dokid szabadságon van, más orvos még rendel. Ha tutira tudod, hogy nyákdugó, fordulj sürgősen orvoshoz. Amúgy meg használd a kúpot, ahogy az orvosod javasolta.
2/5 anonim válasza:
ha 34 hetesen elment a nyákdugód az nagy gáz. akkor a kúp az utolsó, ami érdekeljen, mert nagy valószínűséggel koraszülött lesz a baba.
3/5 anonim válasza:
Ha az orvosod ilyen idösen felírta a kúpot, akkor jobb, ha használod, mert különben nagyon sok bajod lehet belöle meg adott eetben a kicsinek is.
Az meg kizárt, hogy ettöl távozna a nyákdugó, egyszerüen a kúp maradéka az, amit láttál
4/5 A kérdező kommentje:
Nincs fertőzésem hanem megelőzésként írta fel a doki. Számítunk rá, hogy korábban érkezik a baba ezért is írta fel hamarabb mert az első gyerekemnél 36 hetesen kellett ugyanígy használni de mások megnyugtatásaként a nyákdugó darabjai 2 héttel is hamarabb is távozgathatnak. A kérdés arra irányul hogy ha a nyákdugó volt akkor használhatom a kúpot vagy nem?
2018. jan. 2. 16:16
5/5 anonim válasza:
Ha a nyákdugód távozik, pláne 34 hetesen, akkor sürgősen orvoshoz kell fordulni és a további teendőket ők majd megmondják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!