Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Csatlakozik valaki hozzám?

Csatlakozik valaki hozzám?

Figyelt kérdés

4 hetes terhes vagyok. itt beszélgethetnénk a fejleményekről, stb. Első várandós kismama.

18L

2010. jún. 15. 11:51
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Én 8 hetesen voltam védőnőnél, fel kellett hívnom a védőnőket, ott megmondták, hogy melyikhez tartozom (nálunk 5 védőnő van), és megbeszéltük mikor kell mennem először.
2010. jún. 15. 13:08
 12/27 anonim ***** válasza:

Csatlakozom hozzátok!

4+2hkm! :))

Én csütörtökön megyek dokihoz!

2010. jún. 15. 13:32
 13/27 A kérdező kommentje:
Majd írd meg hogy mi volt veletek.
2010. jún. 15. 13:37
 14/27 anonim ***** válasza:
Igen. Tegnap és ma teszteltem pozitívat. Van már egy 8,5 hónapos lányom. Lill vagyok. :)
2010. jún. 15. 14:20
 15/27 anonim ***** válasza:

Én 20+6 hetes vagyok és már többször is voltam dokinál is meg védőnőnél is.A dokit választhatod,de a védőnőt nem. Ahoz kell menni akihez tartozol lakóhely szerint.Én a hejedben nem görcsölnék ezen,általában kedvesek.Az enyém nagyon aranyos.Én nem izgultam amikor először mentem mert nem tudtam mire számíthatok.Nekem jó élmény volt és azóta is szívesen megyek hozzá.Segítőkész,odafigyel rám,kedves.Nem nekem kell hozzá igazodnom időben hanem ő igazodik hozzám.Nem hiszem hogy én lennék a szerencsés kivétel és a többi gonosz boszi.Nem azért van hogy ártson hanem azért hogy segítsen.Amúgy nagyon szívesen beszélgetek veled a babavárásról vagy bármiről.Megírom privin az e-mail címem.Írj ha gondolod.

27/l

2010. jún. 15. 14:31
 16/27 anonim ***** válasza:
Előző vagyok bocsi,de nem sikerül elküldeni a címet,de ha te elküldöd akkor írok.
2010. jún. 15. 14:38
 17/27 A kérdező kommentje:
Ez még normális? Megjön érzésem néha, illetve sárgás-barnás folyás.
2010. jún. 15. 18:20
 18/27 anonim ***** válasza:

Szia!Én is csatlakoznék!:)

8 hetes kismama vagyok!A sárgás-barnás folyás nekem is volt úgy 4 hétig,de csak akkor amikor jobban terheltem magam.Pl:megmásztam a gyulai várat :)Persze akkor még nem tudtam,hogy babás vagyok.Azóta sokat pihizek és teljesen elmúlt.

Ha valamiben tudok segíteni írj bátran,kicsit előtted járok,bár nem sokkal.:)

Üdv:

D

2010. jún. 15. 20:36
 19/27 anonim ***** válasza:

D vagyok.

Kihagytam,hogy a "megjön" érzés még nálam is van.De olvastam,hogy ez akár a 12. hétig is eltarthat.

2010. jún. 15. 20:38
 20/27 anonim ***** válasza:

Nekem megjön érzésem még az 5. hónapban is volt, csak enyhébben...

Én a folyásról mindenképpen szólnék a dokinak, jobb ha ő is mond valamit erre!

2010. jún. 15. 21:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!