Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 3 napja kiütéses vagyok....

3 napja kiütéses vagyok. Jártam már dokinál, de semmit nem tudtak rá adni. Szét vakarom mindenem, már nincs olyan hely ahol ne lenne kiütés. Házi praktika? 37 hetes kismama

Figyelt kérdés
2010. jún. 15. 11:04
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
Elolvastam mindenki válaszát.A nap kiütést én kizártam inkább terhességi kiütés lehet mert már 5 napja tart és nem,hogy múlna inkább egyre több jön ki.Már a tenyeremben is van és nekem sincs se nappalom se éjszakám.Eddig féltem a szüléstől,de már ott tartok,hogy nem bánnám,ha túl lennék rajta.
2010. jún. 16. 10:07
 22/22 anonim válasza:
Sziasztok. Én is kiütéses vagyok, de nem vagyok terhes, mert gyógyszert szedek kb 3 éve. Szeretnék kérni egy kis segítséget, hogy mit tegyek. Olvastam a válaszokat is. Nekem a hasam, nyakam, karom kiütéses. Remélem tud nekem segíteni valaki. Nagyon megköszönném.
2012. szept. 10. 20:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!