Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 3 napja kiütéses vagyok....

3 napja kiütéses vagyok. Jártam már dokinál, de semmit nem tudtak rá adni. Szét vakarom mindenem, már nincs olyan hely ahol ne lenne kiütés. Házi praktika? 37 hetes kismama

Figyelt kérdés
2010. jún. 15. 11:04
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Neked milyenek voltak a kiütéseid és hol jelentkezett rajtad(először)?
2010. jún. 15. 11:37
 12/22 anonim ***** válasza:
Valószínű,hogy tényleg napallergia,gyógyszertárban adnak tanácsot,mit kenj rá.
2010. jún. 15. 12:43
 13/22 anonim ***** válasza:
Szia!Ezzel kűzdök én is,de nekem még csak a hátam viszket és kiütéses.Valószínű neked is nap(fény)allergia.Én sem tudom mit csináljak vele.Nekem eddig még soha nem volt ilyen.
2010. jún. 15. 13:18
 14/22 anonim ***** válasza:
11:35-ös vagyok.nekem a lábamon a kezeimen, fenekemen majdnem mindenhol volt kivéve a hasamon meg a mellkasomon.utoljára a hátamon volt.nekem is ilyen pici kis piros pöttyök voltak elöször utana majdnem olyan mint a pikkelysömör ahogy vakartam ugy terült szét.hólyagos nem volt egy helyen volt ahol nagyon vakartam mert volt h én is véresre vakartam ott olyan mélyebb gögör volt de nem hólyag....
2010. jún. 15. 13:29
 15/22 anonim ***** válasza:
Szia!Valószinü igaza van az egyik válaszolónak,és terhes kiütésed van!Tudom milyen sajna 2 hétig szenvedtem vele,nekem a 36.héten jött ki borzalmas volt a viszketés.Én megvettem azt a bizonyos 4 ezer ft-os krémet,semmire nem volt jó.A cinkes rázó jó,és nekem akkor múlt el,mikor egy vizsgálat előtt neogranormon testápolóval kentem be magam jó vastagon,hogy mégse fehéren menjek a dokimhoz.Akkor tünt fel hogy nem viszkettem,és aztán azzal kenegettem magam végig a szülésig.Próbáld meg remélem segit Neked is!Kitartás,sajna van akinél kijön mint tünet:-((
2010. jún. 15. 13:38
 16/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszát.Nem tudok mi mást csinálni minthogy sorba próbálok ki mindent.
2010. jún. 15. 16:46
 17/22 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem tudom olvasod-e még, de azért leírom én is az esetemet. Nekem a lábfejemen és a kezemen jelentek meg viszkető hólyagocskák. Olyan szinten viszketett, hogy véresre vakartam. A bőrgyógyász vonogatta a vállát, és azt mondta a szülés után elmúlik, gyakori ez a kismamáknál (gondolom ezt hívják terhességi kiütésnek). De aztán kiderült, hogy magas a cukrom. Diétáznom kellett, és a hólyagocskák 1 héten belül elmúltak. Szóval ez is egy lehetséges ok. Remélem segíthettem.

2010. jún. 15. 22:40
 18/22 anonim ***** válasza:

Szia! Én is csak remélni tudom h olvasod még a válaszokat. Nekem 33 hetesen jöttek ki, az először csak pici hólyagocskák majd p.sömör szerű kiütések amik viszkettek de nagyon!! szóval tudom milyen! a bőrgyógyász nekem is felírta a cinkrázót de még jobban viszkettem tőle, plusz egy sima A vitaminos krémet ami jó mert nem engedi kiszáradni.Én ezzel a krémmel és a sudocremmel felváltva kentem magam.A viszketés már alább hagyott(szinte megszűnt) Most a sudocrem helyett a körömvirágkrémet használom mert ez még a kiütéseket is eltüntette az arcomról.(ja igen, nekem az arcom, a karjaim, a térdem körüli bőr volt teljesen tele.)

Bocsi ha sokat írtam, remélem segítettem!Jobbulást!!

2010. jún. 15. 23:25
 19/22 anonim ***** válasza:
Szia nekem terhességi kiütéseim voltak szinte az egész testemen.Remélem neked nem az van,mert arra igazán semmi nem jó és csak szülés után múlik el kb. 2 héttel.:( Én 5 bőrgyógyásznál jártam,de mivel terhes vagy nem adhatnak rá semmit:(Nekem bevált kamillás borogatás ideiglenesen,aztán enyhített hűsítő hintőpor ideiglenesen,sudocrem,sok sok zuhanyzás. terhességem végét nagyon megszenvedtem emiatt,azt mondtam soha többé nem vállalnék be még egy babát,nem v olt se éjjelem se nappalom.Most 20 hetes vagyok és csak imádkozni tudok,ne jöjjön elő.Tényleg csak terhesség után múlt el,nekem 1 hétre rá.Kórházba kalcium injekciókat adtak minden nap,halottnak a csók volt sajnos.
2010. jún. 16. 08:01
 20/22 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok,ja azt nem írtam kb. 30 féle krémet,hintőport,fürdetőt vettem,amit bőrgyógyászok ajánlottak hátha...,volt aki nem is hallott terhességi kiütésről.Nekem legjobban a hűvös vált be,langyos vízbe zuhanyzás és utána vizesen álltam a ventillátor előtt,akkor jó volt.Persze nyáron nehéz hűvöset csinálni én is nyáron szültem.Kitartás és talán neked más kiütésed van,mert akkor nem szenveded meg annyira és talán elmúlik.Én minden nap szülésért imádkoztam kb.ennyi hetes voltam én is.Az én szerencsém még rá is húztam + 5 napot.

Mielőbbi zökkenőmentes szülést kívánok neked:)

2010. jún. 16. 08:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!