Az lehetséges, hogy a baba koponyavégű fekvésben van, de mégis lenn rúg?
Figyelt kérdés
Matatást és rúgást is csak lenn érzek, fenn csak kidomborást. Eddig fejjel lefelé volt.2018. máj. 22. 20:36
11/18 anonim 

válasza:

Egyre nagyobb, egyre erősebb. A kezeit is érezheted, nem lehet megmondani, hogy éppen melyik testrészét nyomja ki vagy üt/rúg. Amúgy még tud forgodólni is, mert még elfér. Általánosságban azt mondják, hogy 32.hétig könnyen forgolódhatnak. 96%-ban nagyjából jó fekvésüek a babák a szüléshez, ez persze a végére vonatkozik. Amúgy a fenti kidomborodás valószínüleg a feneke lesz.
12/18 A kérdező kommentje:
Áhh a feje volt, visszafordult. :D Éreztem, és a lába újra bal oldalon. :) Remélem nem akar már nagyon forgolódni! :)
2018. máj. 25. 13:09
13/18 anonim 

válasza:

Voltá UH-n? Anélkül nagyon nehéz ilyen idős terhesen megállapítani, hogy melyik testrésze merre van. Nem kötözködöm, de tényleg nem értem.
14/18 A kérdező kommentje:
Nem voltam most, de számomra egyértelmű, többedik baba és tutira éreztem.
2018. máj. 26. 06:21
15/18 anonim 

válasza:

Nekem is többedik terhesség, de nem tudtam ezt sose megállapítani. Mondjuk az egész hasamba éreztem úgy mindenhol komplett mozgásokat, de a mostaninál ha majd ott tartok figyelni fogom:).
16/18 A kérdező kommentje:
Voltam uh-n, jól éreztem, hogy jól feküdt végül, remélem már így is marad! :)
2018. jún. 1. 10:03
18/18 A kérdező kommentje:
Igen, remélem így is marad! :)
2018. jún. 11. 07:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!