Foglalkoztatok más véleményével a terhességetek alatt a kilókat illetően?
Rám csak úgy szaladnak fel a kilók, nem tudok ellene mit tenni :S
32 hkm
En az elso terhessegem alatt hiztam nagyon sokat, kb ugy haladtam, mint te, kerdezo es a vegere 25 kg lett.
Nekem ugyan nem szoltak erte, mert alapvetoen vekony vagyok (178 cm es 60 kg korul van a sulyom mindig), de nekem volt rossz. A vegen mar fulladtam, lihegtem egy kis lepcsozestol is, fajtak az izuleteim, pedig nem voltam “lusta kismama”, fizikai munkam volt abban az idoben es majdnem a vegeig dolgoztam.
Lement minden hamar, de megfogadtam, hogy soha tobbet nem teszem ki ilyennek a szervezetemet.
A masodik gyerekkel ez ment is, kb 10 kilot hiztam, akkor szologatott inkabb be a csalad, ismerosok, hogy egyek tobbet, sot, a doki is mondta a vegen, hogy hizhattam volna tobbet is, mert sovany voltam szerinte es fert volna ram 15 kilo legalabb.
Nah, most a harmadik babaval ugy inditottam, mint az elsonel. Allandoan ehes voltam eleinte (mint mensinel, en akkor is egesz nap eszek csak ez 3 hetig tartott.) Majd beindult a non-stop hanyinger, ami akkor lett jobb, ha ragtam valami szaraz kekszet/kenyeret. Vizet nem birtam inni a 12. hetig, csak szorpot, ivolevet. Igy tortent, hogy mire elmult a rosszullet a 12. hetre, addigra hiztam mar 4 kilot.
Most a 16. heten vagyok, azota az etvagyam normalis, nem dietazok, de nem zabalok es nem hiztam tobbet.
Kivancsi leszek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!