Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 36 hetes kismami vagyok....

36 hetes kismami vagyok. Milyen a homeopátiás szirup? Ma voltam házi dokinál és paxirazolt írt fel és nekem nem tetszett, ami a papírjára volt írva, hogy kismamák nem szedhetik.

Figyelt kérdés
S felhívtam a dokimat és ö azt monta hogy ezt a homeopátiás szirupot szedjem. Amúgy fáj a torkom és nagyon köhögök.
2008. okt. 30. 18:22
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Stodal szirup a neve, én szedtem és nekem segített. 1000 ft körül van. De nekem azt monta egy tüdőgyógyász doki, hogy ebben a terhességi korban gyakorlatilag minden köptetőt be lehet szedni, mert gondot csak az első időkben okozhat. 36 hetesen már semmi baja nem lesz tőle. Üdv 37 hetes kismama
2008. okt. 30. 18:27
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Nem fontos a szirupot szedni, de az is jó..ilyenkor szedd a homeos oscillococcinumot,vagy homeovox-ot...3 nap alatt használ..Esetleg van a szinupret amit még lehet szedni.

Az oscillococcinum ráadásul a szülésig és utána is védettséget képez az influenza elleni tünetekhez, még a babánál is.

2008. okt. 30. 18:27
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a gyors válaszokat.
2008. okt. 30. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!