36 hetes kismami vagyok. Milyen a homeopátiás szirup? Ma voltam házi dokinál és paxirazolt írt fel és nekem nem tetszett, ami a papírjára volt írva, hogy kismamák nem szedhetik.
Figyelt kérdés
S felhívtam a dokimat és ö azt monta hogy ezt a homeopátiás szirupot szedjem. Amúgy fáj a torkom és nagyon köhögök.2008. okt. 30. 18:22
1/3 anonim válasza:
Stodal szirup a neve, én szedtem és nekem segített. 1000 ft körül van. De nekem azt monta egy tüdőgyógyász doki, hogy ebben a terhességi korban gyakorlatilag minden köptetőt be lehet szedni, mert gondot csak az első időkben okozhat. 36 hetesen már semmi baja nem lesz tőle. Üdv 37 hetes kismama
2/3 anonim válasza:
Nem fontos a szirupot szedni, de az is jó..ilyenkor szedd a homeos oscillococcinumot,vagy homeovox-ot...3 nap alatt használ..Esetleg van a szinupret amit még lehet szedni.
Az oscillococcinum ráadásul a szülésig és utána is védettséget képez az influenza elleni tünetekhez, még a babánál is.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a gyors válaszokat.
2008. okt. 30. 18:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!