Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt valakinek, olyan hogy...

Volt valakinek, olyan hogy nem is tudta terhes?

Figyelt kérdés
Mensim van 4 napig kb regen 7 napig is volt. Megszakitassal vedekezunk. Van egy 6 hos fiam es van mar 2 foga 4 hos koratol plusz most meg 4 foga kibujt egyszerre .. egyik ismerosom mondta h a vegen kisteso lesz. Ugye van ilyen babona ha hamar fogzik akko jon a kovi baba. Hangulatingadozasom van es eszek minden hulyeseget mint terhesen de a legfurabb h valami mozog a hasamba. Veztem egyszer tesztet mult honapban negativ lett. De neha ugy erzem nem vagyok egyedul lehet terhes vagyok. Ugydontottem mrgyek majd nogyogyaszhoz es veszek megegy tesztet. A kerdesem h volt aki ugy lezt terhes h kozbe menstrualz es azt se tudta h terhes?
2018. máj. 21. 15:02
1 2 3
 21/23 Aewea ***** válasza:
Uristen ember nem unod még
2018. máj. 22. 04:20
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
Lehetsz terhes éppenséggel, de az nem a fogzástól van...ilyen babonáról még nem is hallottam, és kicsit fura erre bármit is alapozni. A megszakítással "védekezés" már inkább okozhat babát. Mert hogy az nem védekezés.
2018. máj. 22. 07:47
 23/23 anonim ***** válasza:

Tényleg van ilyen babona.Olyan is, hogy ha a gyerkőc először az anyát m9ndja akkor lány lesz a kisteso, fordítva fiú.

Attól, hogy létezik a babona még nem igaz.

Szerintem ha negatív a teszt akkor nem vagy terhes de azt hiszem téged inkább orvos tudna megnyugtatni.

A megszakítás pedig sok párnál működik de rizikós.Ha biztosra akarsz menni és nem akarsz gyereket máshogy kéne védekezni.

2018. máj. 22. 08:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!