Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt valakinek, olyan hogy...

Volt valakinek, olyan hogy nem is tudta terhes?

Figyelt kérdés
Mensim van 4 napig kb regen 7 napig is volt. Megszakitassal vedekezunk. Van egy 6 hos fiam es van mar 2 foga 4 hos koratol plusz most meg 4 foga kibujt egyszerre .. egyik ismerosom mondta h a vegen kisteso lesz. Ugye van ilyen babona ha hamar fogzik akko jon a kovi baba. Hangulatingadozasom van es eszek minden hulyeseget mint terhesen de a legfurabb h valami mozog a hasamba. Veztem egyszer tesztet mult honapban negativ lett. De neha ugy erzem nem vagyok egyedul lehet terhes vagyok. Ugydontottem mrgyek majd nogyogyaszhoz es veszek megegy tesztet. A kerdesem h volt aki ugy lezt terhes h kozbe menstrualz es azt se tudta h terhes?
2018. máj. 21. 15:02
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
81%

"Bejött a babona" .... ez mi? :D már a kifejezés is komikus.

Amúgy nekem is vannak ilyen népi megfigyeléseim. Most kapaszkodj meg:

Ha télen hideg van, nyáron meleg.

És képzeld, néha "bejön ez a babona" is.

Nem szeretek gonosz lenni, mert rombol a lelkivilágomon, de most nem tudom megállni. Nagyon kérlek ne vállalj több gyereket, amíg nem vagy kicsit tanultabb.

Nem csak a babona a gond, de hogy még azt sem érted mi történik terhesség alatt, és hogy működik egy terhességi teszt. Képes vagy azt feltételezni egy negatív teszttel a kezedben, hogy nem, hogy állapotos vagy, de már olyan előre haladott, hogy mozog a baba... a teszt mégis negatív. Ilyen nincs!

2018. máj. 21. 17:12
 12/23 anonim ***** válasza:
75%

Ne haragudj, de ez rohadt ijesztő, hogy ilyen sötét embereknek gyereke van.

Légy szíves ne szaporodj, köszi.

ui: A megszakítás NEM védekezés.

2018. máj. 21. 17:52
 13/23 A kérdező kommentje:
Neked van gyereked sajnalom szegenyt akkor h ilyen gonosz anyja van.. nem hiszek a babonakban . Es a kerdesem nem is ez hanem h valqki esett e teherbe ugy hogy nem vette eszre csak kesobb. Tanulj mar meg olvasni.
2018. máj. 21. 20:55
 14/23 A kérdező kommentje:
Az h gyerekes vagyok hal Istennek legalabb nem karot nyelt ven banya :*
2018. máj. 21. 20:56
 15/23 Aewea ***** válasza:
12%
Szegény kérdezőt már sajnálom. Milyen sok rosszindulatú nőszemély van ezen a földön. Ne foglalkozzál velük biztos nem kaptak otthon fszt :) amúgy meg ne kérdezz inkább itt mert úgyse vagyunk orvosok, hogy megmondjuk. Menj el ahogy írtad. Amúgy meg boldog babázást. Én nekem is van ismerősöm aki mensizet és mégis babucit várt. Az ilyen rossz természetűeknek szokott neveletlen vagy úgyanolyan tuskó gyerekeik lenni mint ő maguk. Majd írj mit mondott az orvos!
2018. máj. 21. 21:14
 16/23 anonim ***** válasza:
49%

Igen, mert köztudottan csak a karótnyelt vén banyák tudják, hogy működik egy terhességi teszt, hogy mit és mikor mutat ki... ;) kérlek ne fokozd!

A "nem vagyok egyedül" érzés miatt pedig más szakembert javasolnék, nem nőgyógyászt.

2018. máj. 21. 21:15
 17/23 Aewea ***** válasza:
0%
Mit kell kötöszködni te nagy okos:)
2018. máj. 21. 21:18
 18/23 A kérdező kommentje:
Nem lattad hogy irtam h mar regen teszteltem. Amugy meg nem is erdekel mit gondolsz. Nevetseges vagy csak itt tudod kiadni az idegbajodat. Menj orvoshoz te is.
2018. máj. 21. 21:21
 19/23 Aewea ***** válasza:
0%
XD vicces
2018. máj. 21. 21:32
 20/23 anonim ***** válasza:
84%
Anyááám 😱😂 neharagúdj de hány éves vagy? Ez nem babona hanem hülyeség! De tényleg, hogyan függne össze h fogzik a gyerek a terhességgel? Első 6 hós volt mikor áttört duplan a foga és 3 éves volt amikor testvére született, másodiknak 10hetesen!!!tört át a foga és 2 lesz mire megszületik a harmadik gyerek.
2018. máj. 21. 22:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!