Többedik babánál mikor látszódott a hasatok?
A masodiknal kb ugyanugy, mint az elsonel, 25. het utan kezdett terhespocakhoz hasonlitani.
Hozzateszem, hogy sportoltam, eros izomzatom volt, valoszinuleg azert tartott olyan jol a hasizmom.
Most a harmadik babat varom, 10 ev eltelt, vekony vagyok most is, de 3 eve hagytam abba a rendszeres edzest, gyenge a hasizmom, mint a lepkefing es mar az is meglatszodott az elejen, hogy puffadtam.
15 hetes vagyok es van akkora pocakom, mint 25 hetesen volt az elso ket terhessegemnel, mar kezdik eszrevenni az ismerosok.
Szoval nalam inkabb az edzettseg hianya miatt latszik hamar, nem a tobbedik terhesseg miatt...
De ha elso, masodik, x-edik terhesseg utan nincs visszaerositve a hasizom, akkor a kovetkezo terhesseg latvanyosabb lesz es joval korabban, mint az elozo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!