A párotok a 2. és többedik terhesség alatt is figyelmes?
2. terhesseg es a megszokott hetkoznapokhoz tartozik, nincs szukseg felhajtasokra. Pedig meg csak 10 hetes vagyok. Annyi csak, hogy nem hagyja amikor egyutt vagyunk, hogy en emelgessem a 13 kilos gyereket. Az eletunk idaig valtozatlan. Annyi csak hogy en egyfeszt rosszul vagyok... varom a buvos 12 hetet.
Mondjuk az elso terhesseggel se volt erzelgos, mondjuk en sem vagyok az a tipus. Ez egy termeszetes dolog az eletben, nem szukseges korites melle.
Mi az első terhességet is ugyanolyan természetesnek vettük, ilyen has simogatások meg egyiknél sem voltak - minek?
Annyi volt más, hogy amíg az elsővel elkísért a vizsgálatokra ha a munkája engedte, addig a másodiknál otthon vigyázott a nagyobbra
Hú, utolsó, én megőrülnék, ha a párom ilyen lenne, mint a tiéd :DDD
Hánysz és közben odajön ölelgetni?? Elég bizarr....
Túl lelkesnek tűnik nekem apuka, ez már túlzás szerintem, semmi életteret, magánszférát nem hagy neked.
A párom ugyanúgy viselkedik most, mint első terhességem alatt, kettőnk közül én vagyok az, akinek nem újdonság ez az egész, nem is foglalkozok az állapotommal, sőt, azon drukkolok, hogy minél kisebb legyen a hasam és jól bírjam, hogy minél tovább tudjak dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!