Terhesség alatti fogyás?
85 kg voltam amikor megtudtam h terhes vagyok.
Most vagyok a 11.hétben és 78 kg vagyok. Normális ez?
Hànyni nem sokat hànytam,max 1-2x.
Kell szólnom a dokinàl ez miatt?
Köszönöm
Normális, főleg túlsúllyal. Az elején fölgyorsul az anyagcsere, ez önmagában "fogyaszt" A pajzsmirigy szintén felpörög az elején, én alulműködéses vagyok, de mindkét terhességem első trimeszterében átcsapott a TSH túlműködéses szintre. Ezzel sem volt teendő, normalizálódott később, csak azért mondom, hogy ez is súlycsökkentő lehet.
Említsd meg azért a legközelebbi vizsgálaton.
Nem vagyok túlsúlyos :D 190cm vagyok.
Nem koplalok de étvàgyam sincs igazàn
En tulsullyal kezdtem es 10kg kevesebbel szultem,hazajovetelkor 20kgval voltam kevesebb mint az elejen. Szinten pajzsmirigyes vagyok es attol porogtem fel,es nem volt gomd,sot! Boldog babavarast!
Emlitsd meg a dokinak hogy azert tudjon rola!
Kedves Első !
Rosszul tudod !
A terhesség első trimeszterében pont hogy lelassul az anyagcsere!
Úgy mint bélmozgás,gyomor tevékenység stb!
A beleket a simaizmok mozgatják,amik ilyenkor minimális működést csinalnak,hogy a baba-és méh növekedésének könnyebb legyen.Ezért szenved sok kismama szorulással!
Kedves kérdező !
A súlyvesztés gyakori ilyenkor.
Gondolj vissza mit eszel,ettél egy napig!
Ha pl a hányás mellé étvágytalanság társul,vagy csak épp kevesebbet eszel mert hamar érzed jóllakottnak magad,meg is van a válasz !
Amíg a baba nő,és mind a te mind az ő egészsége rendben van..ne aggódj..
Védőnőddel beszélj majd erről..
Ő lehet arra kér,ird le napközben mit mikor eszel..
Így tud segíteni!
Üdv..
Szülésznőtanonc
Köszönöm :)
Kedves utolsó!
Írhatnék neked privàtban egy-két kérdést ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!