A nagyobb babák is csak akkor mozognak ha a mama pihen? 22h
Figyelt kérdés
2010. jún. 14. 20:38
1/6 anonim válasza:
Nem csak amíg pici,az elfoglaltságok mellett kevésbé észrevehető.Késöbb nem csak pihi közben fogod érezni!Amúgy minden babának más a ritmusa!Kellemes babavárást :)
2/6 anonim válasza:
Igen, így van.Mozog ő elég sokat, csak nem mindig érzed.Én 26 hetes vagyok, de még egyszer sem éreztem pl. séta közben.Ha állok, és főzök, akkor már igen.Ha pihensz, akkor erősebbeknek érzed a mozdulatait.Meg akkor te is jobban figyelsz rá.Minél nagyobb, minél kevesebb a helye, annál többet fogod érezni.
3/6 anonim válasza:
Én pár napja kezdtem csak érezni mozgás közben is. Előtte én is csak ülés, fekvés közben.
23 hetes kismami
4/6 A kérdező kommentje:
Értem! Akkor várom türelmesen:) Boldog babavárást:)
2010. jún. 15. 09:02
5/6 anonim válasza:
Nekem ahogy visszajött a kissé enyhébb idő,folyamatosan mozog,rúg,bökdös a fejével:)Pedíg elötte már meg voltam ijedve,azt hittem baj van mert csak pihenéskor mozgott.Most egész nap.
25 hetes km
6/6 anonim válasza:
Fog még olyanokat rúgni is beléd mikor dolgozgatsz vagy járkálsz, hogy fájni is fog. :-) Van hogy le kell hajolnom ha menés közben belém rúg, mert bizony "kellemetlen".
37 h km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!