Kicsi vagy nagyobb korkülönbség a jobb?
Szia.Én azt mondom egy testvér így is úgy is a legszebb ajándék.Ha kicsi a korkülönbség ha nagy.
például mély tiszteletem azoknak akik egy két év után vállalnak kistesót.Le a kalappal elöttük.
Nekink most jön a kistesó nemsokára 4 év lesz köztük.Nekünk ez ideális.:)
Nem lehet tudni előre és az is befolyásolja milyen neműek.Egy nagyobb lány szivesebben babázik kistesóval mint egy fiú.
Az első fiam 7 volt mikor a lány született.Nem nagyon érdekelte.Sose volt közös pont.
A fiam most 19 a lány 12 és a kicsi 11 hós.
Mindketten imádják a kicsit de a fiam már nem lakik velünk így nem is olyan szoros a kapcsolatuk.A lány imádja, mindenben segít körülötte.Most.Ugyanis ha majd lesz 17 a kicsi meg 6 lehet sokszor teher lesz neki inkább.Nem tudom.
Az biztos, hogy én két kicsivel nem bírtam volna bár azt mondják csak az elején nagyon nehéz, mikor összenőnek sokkal kevesebb baj van velük, lekötik egymást.
De neked is mindegy már hiszen adott a hat év.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!