Az lehetséges, hogy valaki nagyon vékony testalkatú, feszes bőrű, mégsem reped ki a hasa terhesség során?
Figyelt kérdés
Igen, tudom, hogy a striák főként genetikai meghatározottságúak, de most a 7. hónapban vagyok és minden este és napközben is sokszor úgy érzem, hogy na most fog szétrepedni a hasam, annyira feszül rajta a bőr. Mandulaolajjal kenem egyébként. Tehát, hogy néha a "fizikailag" érzem képtelenségnek, hogy ne repedjen szét az elkövetkezendő 2 hónapban... (Azt azért megjegyezném, a baba egészséges növekedése és megszületése a legfontosabb, akár teljesen csíkosbőrű is lehetek!!! De kíváncsi lennék, van-e olyan, hogy a tényleg feszes bőr ilyen jól bírja a tágulást?)2018. máj. 16. 14:47
11/11 anonim válasza:
35 hetes vagyok
A héten nagyon keresve jelent meg 2 csík a hasamon..
Oldalamon inkább piros foltnak látszik, de az is srtia..
Én nem vagyok vékony, de nagyon feszes bőröm volt mindig
( ttinikori magasságnövekedéssel is lett striám sok helyen)
Jah és mégcsak nem is feszült ki a bőr a hasamon.. A köldököm sem simult ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!