Mikor érdemes 4D-re menni? Hány hetesen tudja a doki megmondani a gyerek nemét?
Jaaj de jó neked, nekem nem látta a doki a 12hs uh-n. :(
Ezért is gondolkodunk, hogy elmegyünk 4dre.
Szép babavárást kívánok minden kedves válaszolomnak. :)
Sziasztok!
Nekem 14 hetesen 4D-s ultrahangon mondtàk meg,hogy kisfiu lesz :) Mèg mutattàk is az akkor 4mm-es futykost :) Aztàn a doki a 16 hetes ultrahangon màr biztosra be is irta a kiskonyvembe,hogy fiu lesz a baba :)
A 4D-s ultrahangot mindenkinek csak ajànlani tudom!! Nekunk legalàbbis nagyon-nagy èlmèny volt làtni!! A legszebb kèpeket 23 hetesen csinàltàk rola, utàna màr ahogy nagyobb lett,ugy mutatta magàt egyre kevesebbszer. 33 hetesen voltam utoljàra 4D-n ès akkor màr nem is làtszott szèpen egyben az arca, ugyhogy szerintem akkor màr nem èrdemes elmenni, viszont elotte megèri legalàbb egyszer :)
Jo egèszsèget nektek!! 39hkm
Köszi mindenkinek! :)
Mindenképpen el fogunk menni 4d-re az élmény miatt és a neme sem utolsó szempont. Nálunk (Szfváron) nem igazán mondják meg a dokik 2d-s uh-n, lehet valamelyik bakizott és nem merik vagy nem tudom...
Szép babavárást kívánok nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!