Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi baj lehet abból ha kicsi a...

Mi baj lehet abból ha kicsi a babám súlya? Volt már valaki hasonló helyzetbe?

Figyelt kérdés
Hétfőn mérte a dokim a babát 36 hetes vagyok és 2 kiló a kislányunk!beküldött másnapra (azaz mára) győrbe a kórházba hogy ezentúl az nst is meg minden más vizsgálat ott legyen mivel úgyis ott fogok szülni.csináltak nst vizsgálatot minden rendben volt mozgott sokat a baba és a szívhang is rendben.ultrahang is volt ott meg csak annyi volt a baj ismét hogy csak 2 kiló a baba.az áramlás is jó volt!nem fektettek be hanem írtak egy papírt hogy nyugodtan csináltassam az nst vizsgálatokat csornán egy az hogy közelebb is van másik meg hogy naponta kell 2 nst és heti 2 ultrahang. nem értik meg azt sem hogy én sem és a párom sem vagyunk nagyok mi sem születtünk nagy súllyal.. nem szeretném hogy baja legyen a babának! Volt már valaki hasonló helyzetbe??
2018. máj. 15. 21:29
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Sziasztok.ma nagynehezen kinyögte a doki hogy a méhlepény nem látja el jól a finkcióját és vessek magamra ha elhal a babám!mit ne mondjak nem esett jól de ezt miért nem mondták győrbe nekem??? Akkor nem jöttem volna haza?de most megyek és magamtól fogok befeküdni!!remélem még nincs késő és nem lesz baja a babának! :(
2018. máj. 16. 17:05
 12/16 anonim ***** válasza:
Nekem is össze vissza mérték a babát. Végül megszuletett 51 cm és 2990 grammal a kiirt napján. Viszont nekünk ugyanilyen bunkó fogadott orvosunk volt, elmentunk tőle. A hasam kicsi volt, mert az a hülye nem vette észre, hogy alig van magzatviz.
2018. máj. 17. 18:32
 13/16 anonim ***** válasza:
Szerintem ha betoltod a 37.hetet akkor megcsaszaroznak. Nekem így volt. Bár ctgn leesett a pulzusa a kicsinek, de nekem is a méhlepény volt probléma. A doki egy percet sem mert már várni.
2018. máj. 17. 22:06
 14/16 A kérdező kommentje:
Befeküdtem a kórházba közbe volt ultrahang most 2170g a baba érdekes hirtelen felszedett még 170g-ot kettő nap alatt! Ilyeszgetik az embert feleslegesen amúgy és azt cettem észre..nem vagyok egy nagy darab sőt 43kilóval kezdtem a terhessèget most vagyok 59kiló..
2018. máj. 18. 14:30
 15/16 anonim ***** válasza:
És ezt amúgy konkrétan látják, hogy nem jó az áramlás, vagy csak találgatnak, mert nem óriásbaba? Csak mert még van 4 hetetek, az alatt 800-1000 grammot is felszedhet simán, az teljesen normál súly lenne a végére...
2018. máj. 18. 14:36
 16/16 A kérdező kommentje:
Az áranlás jó azt mondta a doki ma. Most megfigyelik hogy szedi fel a "kilókat" nst plusz ultrahang. Aztán lehet hogy már a babával megyek csak haza 😊
2018. máj. 18. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!