Lombik terhesség kockázatosabb mint a természetes?
Es legalabb 2 pici van, igy ha ne adj isten barmi lenne az egyikkel meg ott lenne a masik tehat innen nezve nagyobb eselyed van hogy szulsz legalabb egy gyereket mint aki csak egy babaval terhes.
Sok sikert!
Igen ezzel altalaban igy van az ember. Majd a kesobbiekben a szivhanghallgato meg fog nyugtatni es ha mar erzed oket mozogni.
Jo egeszseget!
Gratulálok a picikhez! Szerintem, ha nem nálad volt a probléma, akkor sokkal nagyobb eséllyel maradnak meg, és egyébként sem kockázatosabb így, mint egy természetes úton fogant terhesség. Szóval nyugi, minden rendben lesz - ezt mantrázd magadban :)
Egyébként én egyszer olvastam valahol (és azóta rájöttem, hogy mennyire igaz), hogy a terhesség arról szól, hogy vizsgálatról-vizsgálatra aggódsz :D persze kisarkítva, de tényleg folyamatosan aggódik az ember. Bár én úgy érzem a 12. hét után valamivel már nyugodtabb vagyok.
Nagyon drukkolok neked!
Nekem mindkét lombik terhességem nagyon problémás (volt); de ennek oka inkább az én problémám -ami miatt kellett a lombik-, mint maga az eljárásé.
Egy lombik terhességet is ugyan úgy gondoznak, mint egy természetesen fogantat. Ha pedig probléma van; az ugyanúgy probléma lehet mindkét esetben.
Viszont akárhogy is fogant, az ikerterhesség mindig kockázatosabb.
Nem akarok senkit elkeseríteni, de bizony, egy lombik terhesség kockázatosabb, mint egy spontán fogant. Az ikerterhesség meg pláne kockázatosabb, mint egy egyes terhesség.
Persze őszintén kívánom, hogy a kérdezővel minden rendben legyen, de azért nem korrekt elhallgatni az igazságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!