Mikor kezdődött nálatok az émelygős korszak és mikor ért véget amikor várandósok lettetek?
Figyelt kérdés
2018. máj. 14. 19:44
11/15 anonim 

válasza:

Nem volt es most sincs semmi halistennek
12/15 anonim 

válasza:

5. hétben kezdődött hányingerrel, 8. héttől 18. hétig hánytam, utána mintha elvágták volna, egyik napról a másikra elmúlt minden rosszullétem
13/15 anonim 

válasza:

Kislányomnál a 6. héten kezdődött az émelygés, a 7. héttől brutális hányingerem volt 0-24-ben, soha egy pillanatig nem voltam jobban. A 9. héttől hánytam néha, akkor legalább pár percig jobban lettem. A 14. héten múlt el a rosszullét, a 16. hltig még 2-3x hánytam egyet a semmiből. Utána viszont végig tök jól voltam.
Most 5 hetes vagyok, néha émelygek, vagy fordul egyet a gyomorom már, úgyhogy gyanítom, ez még mókásabb lesz.
14/15 A kérdező kommentje:
huhh csajok nekem ez a 4.babát van már 3lányom de ez most nagyon durva.1-vel semmi bajom nem volt a 2.babánál az eleje volt nehéz nem hánytam de hosszú percekig cikáztam a boltban,hogy mit vegyek amit kívánok is és nem leszek tőle rosszul az émelygésem kitartott vele szülésig.a 3.babánál még nem is késett de leszakadtak a melleim,nem volt vészes vele .most viszom lassan 11.hétben járok kb 3.hete éjjel nappal émelygek folyton s ósat csípőset kívánom,amit soha nem szerettem a gomrom ki van tőle,mert utána jön a savam,állandóan aludnék :)kivőáncsi vagyok hogy a 3lány mellé kisfiú jön e?
2018. máj. 15. 09:43
15/15 anonim 

válasza:

Nekem kb 5-6 hetesen kezdodott. 10-11 hetesen mar jobban voltam addig fel kelni se tudtam, de nem hanytam egyszer se. 12 hettol semmi bajom. Most 19+5 vagyok de semmi bajom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!