Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan diétázzam, ha 16...

Hogyan diétázzam, ha 16 hetesen 6 kg-t híztam?

Figyelt kérdés
22kg híztam a lányommal most ismét terhes vagyok és nem szeretnék sokat hízni nem nassolok nincs fehér kenyér tészta édesség mit tegyek még? /elevitet szedem lehet attól? /
2007. nov. 29. 17:59
 1/5 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy alkati dolog. Nem voltál eleve sovány? Akkor jönnek a kilók. Elevittől nem hiszem, akkor mindenki hízna. Lehet persze, hogy a vitamintől nő az étvágyad vagy változik az anyagcseréd. Leginkább hormonkra tudok tippelni (most 7 hónapja szoptatok, egy gramm nem tűnt el rólam és nem menstruálok). Gondolj arra, hogy a babának raktározol. Diétát senki nem fog javasolni, ha kiegyensúlyozottan táplálkozol, azzal teheted a legtöbbet, meg mozgással. Vigyázz magatokra!
2007. nov. 29. 18:12
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Az elevittől én is többet voltam éhes. átálltam a gravidára és ettől ár nemannyira van éhségérzetem.
2007. nov. 29. 20:36
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is a gravidát szedem és nekem egyáltalán nem nőtt meg tőle az étvágyam, esetleg megkérdezhetnéd a védőnőt, hogy nem állhatnál-e át rá. Úgy hallottam, hogy valamelyik B. vitamin az amelyik megnöveli az étvágyat. Egyébként amit fennt leírtál az jó, próbálj meg minél több gyümit és zöldséget enni. Én pl. egész nap kb. 3 óránként eszek, de nem nagy adagokat, eszek főzeléket, krémleveseket főzök és nagyon sok szénsavmentes ásványvizet iszok. Ezen kívül sok tejterméket, joghurtot, kefírt, tejet, sajtot eszek.

De megpróbálok nem túl hízlalót vacsizni. A védőnőm azt mondta, hogyha nagyon megszalad a súlyom egyek túrót almával vacsorára. A 18. hétben vagyok és kb. 0,5-1. kg-ot híztam ezzel a táplálkozással! Remélem tudtam egy kicsit segítani. Boldog babavárást.

2007. nov. 30. 07:58
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia nekem 3 barátnőm is elevittel kezdte,mindegyik abba hagyta csak úgy repkedtek rá a kilók,egy másik barátnőm azt szedett de ő egy szál bot volt és így ,hogy hízott lett egy kis alakja.Én 7hetes vagyok és nem merem szedni,mert tudom rámrepülnének a kilók,meg ,hogy ennyire nem voltak megelégedve vele az ismerőseim inkább nem próbálkozok vele.
2007. dec. 1. 19:31
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia!Én egy nagyon vékony alkatú lány vagyok és most a terhesség alatt rengeteget híztam méghozzá azért mert szedtem a magzatvédő vitamint,miután abbahagytam a szedését nem híztam!Tartom a súlyom!!És hagyományos vitaminokat szedek helyette!Remélem tudtam segíteni!Gratula a babócádhoz!31 hetes kismama
2007. dec. 1. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!