A terhesség elején, amikor még pici a poci, be tudja húzni a kismama a hasát?
Figyelt kérdés
2007. nov. 29. 17:44
1/6 anonim válasza:
Miért ne tudná?? De ne tegye, fölösleges. Öltözködés miatt nem javasolt, mert a szűk ruha rontja a vérkeringést. Nem tudom, mi lehetett a kérdés hátterében. Titkolni kell? Kár a szép ruhákért? Hiúság? Vagy más?
2/6 anonim válasza:
Betudja, de ez nem ajánlott!!Büszkének kell lenni a pocira még akkor is ha még nem látszik!!!!
3/6 anonim válasza:
én a mái napig betudom ugy huzni hogy senki nem veszi észre a terhességet.31 hetes terhes vagyok és nem hiztam semmit,hason feküdni tudok,és kb akkora a hasam mintha egy nem nádszál vékony,de vékony(átlagos testalkatu )nő aki nem terhes kitolja.egyszerűen senki nem hiszi el hogy 8 hónapos terhes vagyok(azt is nehezen hogy terhes vagyok).pedig átlagos testalkatú vagyok
4/6 anonim válasza:
Be tudja húzni.De egy idő után kényelmetlen.Meg én inkább kildom az övem,mintsem nyomjam a picit.
15hetes vagyok és nekem már látszik a pocimon:)Meg a hasonfekvést sem mindig szereti a pici,most éppen nem háborog miatta,és hagyja.
5/6 anonim válasza:
én 7-hetes vagyok,vékony testalkatu és nem tuom behúzni a pocót...nem tudom a többiek,hogy tudják??
6/6 anonim válasza:
Szia! Én 13 hetes vagyok és már egyre kényelmetlenebbek és nehezebbek a pocibehúzásra tett kísérletek...ezért nem is csinálom.:) Nem lenne baj, ha vki észrevenné (bár sztem egyelőre csak én érzem)! Sőt büszke is lennék rá:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!