Júniusra kiírt kismamák hogy vagytok?
Amúgy június 16-ra vagyok kiírva. :) És te?
Előző vagyok :)
Szia! Mi június 9-re várjuk a kislányunkat, második gyerek lesz, már van egy kisfiunk aki szeptemberben lesz 6 éves. Szerencsére egész jól bírom még, a meleg sem zavar egyáltalán. Esténként szokott néha a sav gyötörni, na meg az állandó pisilés, de ettől függetlenül elég fitt vagyok mèg, meg is lepődnek, hogy milyen jól bírom az utolsó hónapot. Múlthét óta már nem dolgozom, így elég lassan telik az idő, addig legalább pörgés volt. Szinte minden megvan/kész van már, egyedül a kistesó hiányzik :).
Természetesen izgulok, mert hiába szültem már, nem biztos, hogy olyan lesz mint az elsővel. Leginkább az foglalkoztat, hogy milyen lesz az élet két gyerkőccel, hogyan fogadja majd a fiam a hugicát.
További boldog babavárást! 35+5 hkm
6 hét van vissza
Sehol nem tartok.. Gyerekszoba festéste vár ( minden megvan amúgy neki már)így a hétvégén tervezek mosni
Legalább gondolatban összeszedni a kórházi csomagot
Még 3 hét munka és egy költözés van előttem
Azülés miatt nem izgulok, első körben, hogy mindennel végzünk-e, trmélem bem születik hamarabb( abyósom ezzel riogat)
Meleget élvezem, baba is hálnIatennek... A frontokat és a hűvöset kevésbé
Azon a napon, amikor esős idő, van csak az ágyban mozog, ha betakarózom 😂
Úgyh izgulási van
Sziasztok én júni 1re vagyok kiírva. Már nehezen birom a fiam nagyon aktív a pocakban . Ő lesz a 3.gyerkőc. Van egy 3.5 éves lányunk és egy 2 éves fiunk akik már nagyon várják a kicsit.
A derekam majd leszakad és sokat keményedek.
4-es válaszoló vagyok.
Nálam minden ok továbbra is. Ma kicsit gyengébb vagyok, és többet fekszem, mint szoktam, de lehet csak a hosszú hétvége fáradalmai jönnek ki. Esténként gyötör a sav, ha esik az eső, bedagad a lábam, ja és ma volt egy haskeményedésem is. Jövő héten megyek NST-re és UH-ra, a héten nincs semmi esedékes eü. intézmény látogatás.
Néha úgy érzem, hogy jó lenne már túl lenni a szülésen, de igazából szeretném ha még 1-2 hetet bent maradna. 37+3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!