Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Júniusra kiírt kismamák hogy...

Júniusra kiírt kismamák hogy vagytok?

Figyelt kérdés
Hogy érzitek magatokat,mennyire izgultok már? Babaszobával, kórházi csomaggal hogy álltok? Hogy bírjátok a meleget? Én már elkezdtem kicsit izgulni mi lesz hogy lesz, várom már a nagy találkozást, igaz még van 6 hetem a kiírt időpontig de úgy érzem az már nagyon gyorsan el fog repülni. :) 34hkm
2018. máj. 10. 14:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Kicsit már nehézkesen megy minden. Kevés a levegő, sokat görcsölök. A meleget még bírom. Kimostam minden ruhácskát, a kiságyra csak lepedő kell, meg a rácsvédő. Mindent megvettem már. A kórházi csomag még nincs összerakva, azt majd a hétvégére tervezem. Nagyon várjuk már mi is, de nekem az a 6 hét olyan soknak tűnik. Izgulni nem izgulok csak várom már a szülést. Második babánk lesz, de még sem félek a szüléstől pedig tudom milyen :)Inkább attól félek egy kicsit, hogy a 22 hónapos fiam, hogyan fogadja majd, meg persze a mindennapoktól milyen lesz két gyerkőccel. És te hogy érzed magad? Mindennel meg vagy már?
2018. máj. 10. 14:38
 2/11 anonim ***** válasza:

Amúgy június 16-ra vagyok kiírva. :) És te?

Előző vagyok :)

2018. máj. 10. 14:40
 3/11 A kérdező kommentje:
A meleget még egyenlőre még én is bírom,mondjuk a lakásban szerencsére jó idő van. Már megvettünk nagyrészt mi is mindent, még egy pár apróság kell. Ruhákat én is kimostam már, meg lassan összerakom a kórházi csomagom is. Pont ma voltam dokinál is, mondta hogy nagy baba lesz, 34+1 napos vagyok és 2800g-ra becsülte, bár tudom ez csak becslés.Nekünk még első baba úgyhogy kicsit izgulok mert én még azt se tudom mi merre hogyan. :)Egyébként én Júni 20-ra vagyok kiírva. :)
2018. máj. 10. 17:18
 4/11 anonim ***** válasza:

Szia! Mi június 9-re várjuk a kislányunkat, második gyerek lesz, már van egy kisfiunk aki szeptemberben lesz 6 éves. Szerencsére egész jól bírom még, a meleg sem zavar egyáltalán. Esténként szokott néha a sav gyötörni, na meg az állandó pisilés, de ettől függetlenül elég fitt vagyok mèg, meg is lepődnek, hogy milyen jól bírom az utolsó hónapot. Múlthét óta már nem dolgozom, így elég lassan telik az idő, addig legalább pörgés volt. Szinte minden megvan/kész van már, egyedül a kistesó hiányzik :).

Természetesen izgulok, mert hiába szültem már, nem biztos, hogy olyan lesz mint az elsővel. Leginkább az foglalkoztat, hogy milyen lesz az élet két gyerkőccel, hogyan fogadja majd a fiam a hugicát.

További boldog babavárást! 35+5 hkm

2018. máj. 10. 17:29
 5/11 Szaszuss ***** válasza:
Sziasztok!Én június 6-ra vagyok kiírva,második gyerkőc.A kislányunk októberben lesz 5 éves. Vannak könyebb és nehezebb napok így a vége fele.Tegnap lejebb ment a hasam eléggé látványosan, nem vagyok benne biztos ,hogy kihúzom júniusig ,de majd meglátjuk.A kórházi csomagba már csak pár apróbb dolog kell és kész van.Itthonra is majdnem minden meg van már.36+2 hkm
2018. máj. 10. 18:42
 6/11 anonim ***** válasza:

6 hét van vissza

Sehol nem tartok.. Gyerekszoba festéste vár ( minden megvan amúgy neki már)így a hétvégén tervezek mosni

Legalább gondolatban összeszedni a kórházi csomagot

Még 3 hét munka és egy költözés van előttem

Azülés miatt nem izgulok, első körben, hogy mindennel végzünk-e, trmélem bem születik hamarabb( abyósom ezzel riogat)

Meleget élvezem, baba is hálnIatennek... A frontokat és a hűvöset kevésbé

Azon a napon, amikor esős idő, van csak az ágyban mozog, ha betakarózom 😂

Úgyh izgulási van

2018. máj. 11. 05:14
 7/11 A kérdező kommentje:
Egy páran összegyűltünk úgy látom. Mindenkinek további boldog babavárást és könnyű szülést kívánok! :)
2018. máj. 11. 10:31
 8/11 anonim ***** válasza:

Sziasztok én júni 1re vagyok kiírva. Már nehezen birom a fiam nagyon aktív a pocakban . Ő lesz a 3.gyerkőc. Van egy 3.5 éves lányunk és egy 2 éves fiunk akik már nagyon várják a kicsit.

A derekam majd leszakad és sokat keményedek.

2018. máj. 11. 11:38
 9/11 Szaszuss ***** válasza:
Sziasztok! Miújság? Mindenki egyben van még ?
2018. máj. 22. 06:06
 10/11 anonim ***** válasza:

4-es válaszoló vagyok.

Nálam minden ok továbbra is. Ma kicsit gyengébb vagyok, és többet fekszem, mint szoktam, de lehet csak a hosszú hétvége fáradalmai jönnek ki. Esténként gyötör a sav, ha esik az eső, bedagad a lábam, ja és ma volt egy haskeményedésem is. Jövő héten megyek NST-re és UH-ra, a héten nincs semmi esedékes eü. intézmény látogatás.

Néha úgy érzem, hogy jó lenne már túl lenni a szülésen, de igazából szeretném ha még 1-2 hetet bent maradna. 37+3

2018. máj. 22. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!