Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért jó, mi van a magnéziumba...

Miért jó, mi van a magnéziumba ami jó a haskeményedésre?

Figyelt kérdés
2007. nov. 29. 17:30
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
A haskeményedést a méh izom összehu´zódások okozzák.A magnéziumnak izomlazító hatása van.Ezért jó.
2007. nov. 29. 17:40
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a Magne-B6-ot végtagfájdalomra ajánlották.Bevált,pedig még csak 3 napja szedem.
2007. nov. 30. 13:06
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia én nem tudom,hogy a haskeményedésre miért jó,de sokan nem tudják,hogy a kalcium csak magnézium kíséretével tud felszívódni ill.beépülni a szervezetbe és mint tudjuk ilyenkor sokkal többre van szüksége a szervezetnek mikor babát vár.
2007. dec. 1. 19:36
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
veszélyeztetett terhes voltam,nospát,és magne b6ot is kellett szednem folyamatosan!kérdezetm is a dokit,miért kell mindkettö,azt mondta,hogy az egyik a sima izmokat,a másik pedig a harántizmokat lazítja!már nem emlékszem melyik melyiket lazitotta!
2008. nov. 24. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!