Ha bármi baj lenne azt észrevennék az ultrahangon?
Figyelt kérdés
20 hetes vagyok.már nem dolgozom a munkahelyemen de a páromnak sokat segítek mert most újítjuk a házat amit vetttünk.most pont cserepeket segítek neki pakolni napi pár órában.van hogy este már nagyon elfáradok és picit görcsöl a hasam.
Ettől a munkátol lehet valami baja a picinek vagy nekem?kinyílhat a méhszáj?sajnos segítenem kell mert csak ketten vagyunk semmi segítség 😕
2018. máj. 9. 11:51
1/3 anonim válasza:
Szerintem észre vesznek mindent az ultrahangot. Nekem zavartalan terhességem volt, de attól eltanácsolnálak a leghatározottabban, hogy erőlködjél. Kinyúlhatnak a tartó szalagok, szülés után pedig lehet, nem fog már visszaállni olyanra, mint volt. Ráadásul görcsöl is a hasad. Nekem alapból sem görcsölt soha, a magnéziumot javasolta a nőgyógyászom, naponta egy kis adaggal, de soha fájdalmam nem volt vagy rosszullétem, semmi. A has görcsölése tudtommal normális is lehet, ahogy tágul a méh, erre van a magnézium, de ismétlem, nem tesz jót a fizikai munka. Másrészt ha stresszelsz, a baba is megérzi.
2/3 anonim válasza:
Ha terhesség elött is pakoltál ennyit, akkor ne aggódj. Viszont ha nem vagy hozzászolva óvatosan. Inkább kevesebbet cipelj egyszerre és többször fordulj. Ne hajolj, hanem guggolj le és úgy emeld meg a dolgokat. A méhszáj nyílást úgy tudom, hogy az orvos manuálisan ellenörzi, legalábbis nekem így csinálja. Valaki meg sem érzi, hogy kinyílik valaki meg egyfolytában görcsöl és teljesen zárt marad.
3/3 anonim válasza:
Vagy két hete is ezen izgultál. Normális terhességnek nem lenne szabad bajt okozzon egy kis fizikai munka (én a szülés napjáig mindent ugyanúgy csináltam, mint nem terhesen) de ha ennyire izgulsz, inkább ne csináld :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!