Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha bármi baj lenne azt észreve...

Ha bármi baj lenne azt észrevennék az ultrahangon?

Figyelt kérdés

20 hetes vagyok.már nem dolgozom a munkahelyemen de a páromnak sokat segítek mert most újítjuk a házat amit vetttünk.most pont cserepeket segítek neki pakolni napi pár órában.van hogy este már nagyon elfáradok és picit görcsöl a hasam.

Ettől a munkátol lehet valami baja a picinek vagy nekem?kinyílhat a méhszáj?sajnos segítenem kell mert csak ketten vagyunk semmi segítség 😕

2018. máj. 9. 11:51
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem észre vesznek mindent az ultrahangot. Nekem zavartalan terhességem volt, de attól eltanácsolnálak a leghatározottabban, hogy erőlködjél. Kinyúlhatnak a tartó szalagok, szülés után pedig lehet, nem fog már visszaállni olyanra, mint volt. Ráadásul görcsöl is a hasad. Nekem alapból sem görcsölt soha, a magnéziumot javasolta a nőgyógyászom, naponta egy kis adaggal, de soha fájdalmam nem volt vagy rosszullétem, semmi. A has görcsölése tudtommal normális is lehet, ahogy tágul a méh, erre van a magnézium, de ismétlem, nem tesz jót a fizikai munka. Másrészt ha stresszelsz, a baba is megérzi.
2018. máj. 9. 11:55
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha terhesség elött is pakoltál ennyit, akkor ne aggódj. Viszont ha nem vagy hozzászolva óvatosan. Inkább kevesebbet cipelj egyszerre és többször fordulj. Ne hajolj, hanem guggolj le és úgy emeld meg a dolgokat. A méhszáj nyílást úgy tudom, hogy az orvos manuálisan ellenörzi, legalábbis nekem így csinálja. Valaki meg sem érzi, hogy kinyílik valaki meg egyfolytában görcsöl és teljesen zárt marad.
2018. máj. 9. 13:28
 3/3 anonim ***** válasza:
78%
Vagy két hete is ezen izgultál. Normális terhességnek nem lenne szabad bajt okozzon egy kis fizikai munka (én a szülés napjáig mindent ugyanúgy csináltam, mint nem terhesen) de ha ennyire izgulsz, inkább ne csináld :)
2018. máj. 9. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!