Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Most akkor hány hetes vagyok?...

Most akkor hány hetes vagyok? A számítások szerint 14 és egy napos a Down kór szűréses leleten pedig 15 hetes és három napos.

Figyelt kérdés
2008. okt. 30. 12:13
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
en amikor elöször a dokihoz mentem,tudtam,hogy 4hetes,es3napos vagyok.erre ö azt mondta,hogy 5hetes es 3 napos vagyok.a meretek szerint igaza volt,de ezt en sem ertettem,hogy miert...
2008. okt. 30. 12:18
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Azért van az eltérés, mert a "számítások szerint" az utolsó mensitől számított, a Down szűrésen (és az UH-kon) a mért adatok alapján állapítják meg a korát. A mért adatok mindig változhatnak, attól függően, hogy mennyit fejlődik a bébi. Nálunk a két hetes "lemaradást" normális eltérésnek nevezte a doki. A kiskönyvbe mindig az utolsó mensitől számított hét kerül be.

Üdv.

2008. okt. 30. 12:21
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Az utolsó menses első napjától kell számolni, úgy, hogy akkor voltál egy napos.

Kb mikor teherbe eshettél, az számít 2 hetesnek.

2008. okt. 30. 12:26
 4/5 A kérdező kommentje:

Csak van egy kis bibi május 2-án hagytam abba a fogamzásgátlót és utána egyszer sem jött meg, július 25-én voltam vizsgálaton (rákszűrés uh)és akkor még nem volt semmi

augusztus 26-án voltam orvosnál a pozitív két teszt és tünetek tudatában s akkor voltam 4-5 hetes a 12.heti uh-ra 11 hetesen mentem de akkor mégis azt mondta nem 11 hanem 12 a méretek szerint ennek tegnap volt két hete tehát aszerint 14 hetes és egy napos.A Down kór szűrést meg már írtam.Szóval nincs utsó mensi.A kiskönyvbe május 23-at írt kérdőjellel a védőnő én meg anya kiszámoltuk az április 29-et az előbbiek szerint.(anya nőgyógyászaton dolgozik asszisztensként eredetileg pedig szülésznő ezt csak azért írtam le hogy tudjátok ért hozzá)

2008. okt. 30. 13:18
 5/5 A kérdező kommentje:
bocs május 13-at nem 23-at
2008. okt. 30. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!