Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Istenhegyi központ kihez igen...

Istenhegyi központ kihez igen kihez ne?

Figyelt kérdés

július 19-én mentem volna az Istenhegyi Központba Dr.Hajdú Krisztinához. Hát pont két hét szabadságon lesz akkor. Mindenképpen hozzá akartam menni mivel ő genetikus is. Volt valamelyikőtök ott másnál? Esetleg van valamilyen másik jó központ , jó orvos ahová tudnék menni?

Köszi

2010. jún. 14. 10:03
 1/6 anonim ***** válasza:
Én Dr. Lintner Balázsnál voltam. Fiatal, nagyon kedves doki. Sokat foglalkozott velem, válaszolt minden kérdésemre, nekem nagyon szimpi volt.
2010. jún. 14. 10:48
 2/6 anonim ***** válasza:
Szia, én Dr. Gasztonyi Zoltánnál voltam és nagyon megnyugtató, rendes volt, de nem egy csevegős fajta.
2010. jún. 14. 10:58
 3/6 anonim ***** válasza:

Én is a Hajdú Krisztinánál voltam. Nem tudom hogy szabi alatt hogy rendel,de nekünk azt mondták hogy a Máv kórházban is rendel. De ugy tudom hogy csak ő a genetikus.

[link] Én még a Kónya Mártonnál voltam.

2010. jún. 14. 10:59
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem anno az orvosom két nevet mondott hogy csak velük csináltathatom meg a 18 hetes ultrahangot az egyik a Dr.Hajdú Krisztina a másik pedig Dr. Bátorfi József volt. Mivel nálam is pont szabin volt a doktornő így maradt Bátorfi doki én megvoltam vele elégedve alapos volt kedves és türelmes.

2010. jún. 14. 11:11
 5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek
2010. jún. 14. 13:48
 6/6 anonim ***** válasza:
Dr. Bátorfi nekem őt javasolta a nőgyógyászom is nála voltam 2x is. Nagyon rendeben volt minden.
2010. jún. 15. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!