Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Most voltam 24. heti uh-n, és...

Most voltam 24. heti uh-n, és a babám bal pyleonja 10 mm-re tágult. A dokimhoz csak délután megyek, addig csak idegeskedek, hogy ez sok-e? Két hét múlva kell visszamennem.

Figyelt kérdés
Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban?
2008. okt. 30. 11:51
 1/2 anonim ***** válasza:

A vesetágulat ált.10mm-ig normális,visszahúzódik/hat,ezért nem nagy jelentőséget tulajdonítanak neki Pesten a SOTE-n.

Rám rámijesztettek itt vidéken az előző terheségemnél volt a babának mindkét veséjében 3-4mm tágulat,de a klinikán nem foglalkoznak vele 1cm alatt.

Szerintem te még beleesel.

Az is lehet,hogy felküldenek egy UH-ra a biztonság kedvéért oda a genetikára.

Ne aggódj.

Hívd fel a dokid ha gondolod.

2008. okt. 30. 12:14
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekünk is volt, 10-14 mm- ig nem foglalkoznak vele max annyit hogy 3hetente van ultrahang.Lett aztán mindkét oldalon 6,5 volt a nagyobb, de aztán a 28.hétre teljesen elmúlt. Valószinű neked is el fog a terhesség alatt múlni.De ha mégsem akkor sincsen komolyabb jelentősége, akor szülé után majd meg fogják azthiszem röntgenezni a babát.Fiúknál gyakori a pyleon tágulat..
2008. okt. 30. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!