Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lábfej bedagadás? Mit lehet...

Lábfej bedagadás? Mit lehet tenni ellene? Mikor fog elmúlni? 36. hét

Figyelt kérdés
Mit húztok a lábatokra? Érdemes új lábbelit most venni?
2010. jún. 14. 08:18
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 34 hetes vagyok és ettől a hőségtől nekem is dagad a bokám. Ez elég kellemetlen. Én naponta többször hűtöm egy kis langyos - nem jéghideg - vízzel és utánna jobb. A sok mászkálás nem tesz neki jót - bár én is szinte egész nap lépcsőzök, mert még dolgozom. Ettől jobbat szerintem nem tudsz vele csinálni: hűteni, kímélni, felpolcolni.

2010. jún. 14. 08:31
 2/4 anonim ***** válasza:

Csatlakozom az első válaszadóhoz,nem nagyon tudsz mit csinálni, ez a melegtől van, meg ha nem pihensz eleget.

Nekem is dagad, de ahogy lefekszem egy kicsit már megy is lefelé.:-)

Szerintem ne vegyél új cipőt, max ha már végképp nem tudsz felvenni semmit, elég egy kis olcsóbb kínai papucs, vagy szandi, amit utána nem sajnálsz, mert ez a terhesség után megszűnik állítólag azonnal, Te pedig mindjárt túl leszel rajta. :-)

Jó egészséget!

2010. jún. 14. 08:54
 3/4 anonim ***** válasza:
szia!én már nem vagyok kismama,de ebben a melegben nekem is dagad a lábam.egyél sok almát,mert vízhajtó és kerüld a sót.
2010. jún. 14. 11:27
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem is a lábam dagadt meg, én sem vettem nagyobb papucsot mert sajnáltam rá a pénzt. otthon mezítláb voltam, ha elmentünk kölccsönkértem anyukám papucsát mert neki nagyobb lába van, de abba sem tudtam teljesen beleerpszakolni.:-) senki nem nézett rám csúnyán. Ha tehetted nyakran polcold fel a lábad. Egyébként szülés után nem múlik el azonnal, illetve általában lejjebb megy aztán kicsit megint felerősödik, de viszonylag hamar, kb 1 hét alatt elmúlik.
2010. jún. 14. 13:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!